Ο Σαρκοζί ψήλωσε! Η “πειραγμένη” φωτογραφία του σε εξωφύλλου περιοδικού που κάνει τον γύρο του κόσμου!

15 Αυγούστου, 2015 3:22 ΠΜ
More videos

Ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες του πρώην προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, που δημοισιεύει το περιοδικό Paris Match, καθώς ο Νικολά Σαρκοζί φαίνεται να ψήλωσε.

Το περιοδικό Paris Match “συνέλαβε” το διασημότερο ζεύγος της Γαλλίας κάνει διακοπές στην Κορσική, ωστόσο αυτό που μονοπώλησε το ενδιαφέρον δεν ήταν η πανέμορφη Κάρλα Μπρούνι, αλλά ο Νικολάς Σαρκοζί που εμφανίζεται ψηλότερος από ότι συνήθως .

CMO7MIvWwAUzil9

Φαίνεται πως τελικά το Photoshop κάνει μαγικά, πράγμα που οι φωτογράφοι και τα περιοδικά το γνωρίζουν καλά, για αυτό και το έχουν σύμμαχο για κάθε φωτογραφία που κυκλοφορεί στις σελίδες τους.

Έχουμε δει πολλές απόπειρες αποτυχημένου Photoshop, που ο εικονιζόμενος όχι απλά είναι παραμορφωμένος, αλλά είναι κυρίως αψεγάδιαστος και πολύ πιο διαφορετικός από ότι στην πραγματικότητα. Αυτό φαίνεται να συνέβη και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το γαλλικό περιοδικό Paris Match από τις διακοπές του Νικολά Σακροζί και της Κάρλα Μπρούνι στην Κορσική.

sarkozi1

Αυτό, γιατί ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας εμφανίζεται, για πρώτη φορά, πιο ψηλός από την σύζυγό του Κάρλα, γεγονός που προκάλεσε ποικίλα σχόλια, όχι μόνο εντός της χώρας, αλλά και εκτός.

Παράλληλα, είναι γνωστό ότι ο Νικολά Σαρκοζί έχει πρόβλημα με το ύψος του, αλλά και το γεγονός ότι η Κάρλα είναι αρκετά ψηλότερη του, με αποτέλεσμα στο παρελθόν να έχει προσπαθήσει να ισορροπήσει με διάφορους τρόπους, όπως με πάτους παπουτσιών, την εμφανή διαφορά.

sarkozi3

Έτσι, αυτή τη φορά, φαίνεται να διάλεξε το Photoshop, που όχι μόνο του χάρισε, έστω και για τα μάτια του κόσμου, ένα σμιλεμένο σώμα αλλά και τους πόντους που του έλλειπαν. Ενώ, το πρώην 47χρονο μοντέλο, Κάρλα Μπρούνι εμφανίζεται εντυπωσιακή όπως πάντα στο πλάι του συζύγου της.

Πηγή: DailyMail (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: