Ο πραγματικός σκοπός αυτού του μέρους των τσόπστικς θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

6 Ιουλίου, 2016 5:34 ΜΜ
More videos

Αν σας αρέσει το Κινέζικο, τότε σίγουρα έχετε χρησιμοποιήσει πολλές φορές τσόπστικς. Θα έχετε παρατηρήσει, ότι τις περισσότερες φορές τα τσόπστικς, που σας δίνουν στα εστιατόρια είναι μιας χρήσης και ενωμένα στην μια άκρη τους.

1

DesignonaDollar

Συνήθως, σπάμε τα ξυλάκια, αφαιρούμε τυχόν υπολείμματα ξύλου και στην συνέχεια απολαμβάνουμε το φαγητό μας. Πως θα σας φαινόταν, αν μαθαίνατε, ότι όλον αυτόν τον καιρό το κάναμε λάθος και ότι υπάρχει ένας πολύ χρήσιμος σκοπός για αυτό το μικρό κομμάτι ξύλου, που βρίσκεται στην μια άκρη των τσόπστικς;

Αυτό το μικρό κομματάκι ξύλου δεν βρίσκεται εκεί για να ενώνει τα δυο ξυλάκια. Πριν χωρίσουμε τα ξυλάκια υπάρχει ένα πολύ σημαντικό πράγμα, που πρέπει να κάνουμε πρώτα.

Δείτε την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβετε:

2

Twitter

Ποιος θα φανταζόταν, ότι αυτό το μικρό κομματάκι ξύλου θα ήταν χρήσιμο; Αυτό το κομματάκι ξύλου λειτουργεί ουσιαστικά ως βάση για τα τσόπστικς από την στιγμή που θα τα χωρίσουμε.

Έτσι, θα υπάρχει ένα μέρος να αφήσουμε για λίγο τα τσόπστικς, ενώ απολαμβάνουμε το ποτό μας. Με αυτόν τον τρόπο, παραμένει καθαρό και το τραπέζι και τα τσόπστικς.

Σε αυτή την φωτογραφία φαίνεται ο λάθος τρόπος.

3

Inhabitat

Αν πάλι χρησιμοποιείτε πλαστικά τσόπστικς, θα έχετε δει πιο χαριτωμένες και μοντέρνες βάσεις για τα τσόπστικς, όπως οι παρακάτω:

4

Wikimedia Commons

5

Flickr/City Foodsters

Ακολουθήστε μας στο facebook: