Ο κομμωτής κουρεύει το αγοράκι στο πάτωμα. Ο λόγος θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

7 Νοεμβρίου, 2015 7:41 ΜΜ
More videos

Την προηγούμενη εβδομάδα η ιστορία του κομμωτή από την Αγγλία, που βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να κουρέψει ένα αγόρι με αυτισμό, κατέκλυσε το διαδίκτυο. Σημασία δεν έχει τι δουλειά κάνεις, αλλά να είσαι σωστός επαγγελματίας στην δουλειά σου και πάνω από όλα σωστός άνθρωπος.

Αυτές οι φωτογραφίες του James Williams από το Port Talbot στην Αγγλία, που κουρεύει ένα μικρό αγόρι, ξαπλωμένος στο πάτωμα, έγιναν ανάρπαστες.

 

 

Ο ίδιος έγραψε,΄ότι το μικρό αγόρι, ο Mason, που κούρεψε, είχε διαγνωστεί με αυτισμό πριν από μερικούς μήνες.

Ανέφερε, ότι επί ένα μήνα προσπαθούσαν να βρουν ένα τρόπο να του κόψει τα μαλλιά, αφού ο μικρός δεν τον άφηνε να πλησιάσει κοντά στα αυτιά του και όποτε προσπαθούσε να το κάνει, έτρεχε μακριά του.

 

 

“Σήμερα, όμως”, έγραψε “τελικά τα κατάφερα”. Ο ίδιος και ο Mason ξάπλωσαν στο πάτωμα και ο μικρός του επέτρεψε να τον πλησιάσει και να τον κουρέψει. “Μου άρεσε που είδα και του δυο γονείς του ευτυχισμένους, επειδή έδωσα ιδιαίτερη προσοχή στον γιο τους”, έγραψε ο κομμωτής.

Μετά το κούρεμα ο Williams ζήτησε από τον μικρό μια χειραψία, αλλά τελικά πήρε μια αγκαλιά!

 

 

Ο Williams έμεινε άφωνος από την απήχηση που είχε η ανάρτηση του και δήλωσε, ότι δεν περίμενε με τίποτα να γίνει viral και να λάβει τόσο καταπληκτικά και ενθαρρυντικά σχόλια. Επίσης, ανέφερε, ότι ο Mason είναι το τρίτο παιδί σε παρόμοια κατάσταση, που κούρεψε. “Πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν τέτοια προβλήματα. Είναι καλό να υπάρχει ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα”, ανέφερε ο Williams.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ήταν το λιγότερο εκπληκτικά και ενθαρρυντικά!

Ακολουθήστε μας στο facebook: