Ο Ελτον Τζον παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο τον 21 χρόνια σύντροφό του.

22 Δεκεμβρίου, 2014 1:30 ΠΜ
More videos

Εφαρμόζοντας τη νέα βρετανική νομοθεσία, ο Έλτον Τζον παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Ντέβιντ Φέρνις, εννιά χρόνια μετά τον πολιτικό γάμο των δύο ανδρών που έγινε το 2005, σε δημαρχείο.

Η θρησκευτική γαμήλια τελετή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής παρουσία πολλών διάσημων φίλων, συγγενών και βέβαια των δυο παιδιών τους.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και είκοσι ένα χρόνια και γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια ενός δείπνου. Έχουν υιοθετήσει δύο αγόρια τον 3χρονο Zachary και τον 23μηνών Elijah.

Ελτον Τζον γνωστοποίησε το γεγονός ανεβάζοντας πρόσκληση στο Instagram με φόντο ένα πλήθος κόκκινα τριαντάφυλλα: «Ο σερ Ελτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις επιζητούν την ευχαρίστηση της συντροφιάς σας για να γιορτάσουν τον γάμο τους στις 21 Δεκεμβρίου».

Αργότερα το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες της τελετής, από την ανταλλαγή των όρκων μέχρι και το μενού. Ο γάμος τελέσθηκε στην κατοικία τους στο Ουίνδσορ, 25 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου.

Φωτογραφίες που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν τις αφίξεις διάσημων προσκεκλημένων, όπως η οικογένεια Beckham, η Liz Hurley και Hugh Grant.

Το ζευγάρι ήταν από τα πρώτα που συνδέθηκε με σύμφωνο συμβίωσης όταν αυτό εφαρμόσθηκε στη Βρετανία.

Πηγές: Mirror, iefimerida, Dailymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: