Ο άνθρωπος που αρνείται να κάνει μπάνιο!

17 Σεπτεμβρίου, 2014 9:49 ΜΜ
More videos

Το «βρώμικο» μυστικό που τον ωθεί στην απόφαση αυτή

Ojai, Καλιφόρνια. Ο Cody Creighton έχει ένα βρώμικο μικρό μυστικό: Δεν έχει κάνει μπάνιο, δεν έχει πλυθεί για τουλάχιστον 60 ημέρες και δεν σκοπεύει να το κάνει για πολλούς μήνες.

Ο λόγος που αρνείται να μπει κάτω από το λουτήρα είναι λόγω της ξηρασίας που πλήττει την Καλιφόρνια, που έχει ρημάξει, όπως λέει τη χώρα, και έχει αφήσει ολόκληρες κοινότητες, χωρίς τρεχούμενο νερό.

«Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν δίνουν προσοχή στην ξηρασία, διότι η βρύση τους εξακολουθεί να τρέχει και όσο το ωραίο αυτοκίνητο τους είναι καθαρό δεν το βλέπουν ως πρόβλημα», αναφέρει σχετικά ο 23χρονος στο Ventura County Star.

Ο Creighton αφού ολοκλήρωσε την πρώτη εβδομάδα χωρίς να τον έχει αγγίξει νερό, αποφάσισε να δοκιμάσει για περισσότερο ξεκινώντας παράλληλα και μια εκστρατεία στα social media.

«Ο μέσος όρος χρήσης νερού για ένα ντους είναι περίπου 30 λίτρα, και αφού πλέον δεν κάνω τα δύο ντους μου καθημερινά, εξοικονόμησα, κατά προσέγγιση 3.000 γαλόνια νερού», έγραψε στο Instagram.

Ο Creighton δεν αισθάνεται βρώμικος μιας και συνηθίζει να κολυμπά σε λίμνες-σχετικές φωτογραφίες ανεβάζει στον προσωπικό του λογαριασμό και καλεί τον κόσμο να τον μιμηθεί στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για την κατασπατάλιση του νερού.

Ακολουθήστε μας στο facebook: