Μητέρα ζητά συμβουλές για να ανοίξει αυτό το ντουλάπι και οι απαντήσεις που παίρνει είναι μοναδικές.

18 Νοεμβρίου, 2016 12:35 ΜΜ
More videos

Αφήστε ότι κι αν κάνετε, υπάρχει ένα θέμα εδώ. Μια γυναίκα δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα ντουλάπι το οποίο είναι «αδύνατον να ανοίξει» και χρειάζεται συμβουλές. Το πρόβλημα είναι πως δεν θέλει να σπάσει τα πολύτιμα πορσελάνινα πιάτα της.

«Ένα ντουλάπι που δεν μπορεί ποτέ να ανοιχτεί» είναι η επικεφαλίδα. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και μετά τη δημοσίευση του προβλήματος, ένας στρατός καλόκαρδων ανθρώπων προσφέρθηκε να δώσει λύσεις. Συνολικά υπήρξαν 16.000 αντιδράσεις και 456 σχόλια με συμβουλές για το πώς να ανοίξει το έπιπλο με ασφάλεια χωρίς να σπάσει τα πιάτα.

Εσείς τι θα κάνατε σε αυτή την κατάσταση;1

Facebook

#1 «Είναι οικονομικό θέμα. Αν τα πιάτα είναι φθηνά, ανοίξτε την πόρτα. Αν τα πιάτα είναι αναντικατάστατα, σπάστε το τζάμι από τα δεξιά.»

Kkman Wen

#2 «Χτίστε ένα ίδιο σπίτι δίπλα σε αυτό που έχετε ήδη με μια διαφορά. Τα πιάτα θα είναι σε ράφι. Μετά, διαγράψτε το παλιό σπίτι.»

Mark Rugman

#3 «Πλημμυρίστε το σπίτι και μετά ανοίξτε τo ντουλάπι χωρίς κανένα πρόβλημα.»

Valentina Lattante

#4 «Ανοίξτε ένα μπουκάλι κρασί και πιείτε. Περιμένετε να επιστρέψει ο σύζυγός σας στο σπίτι. Ξεκινήστε μια τυχαία διαφωνία για το τίποτα. Μπείτε στην κουζίνα, ανοίξτε την πόρτα και αφήστε τα να σπάσουν. Κατηγορήστε τον άνδρα σας. Θα απολογηθεί και θα σας αγοράσει ένα ολοκαίνουριο σετ πιάτων.»

witch

#5 «Δώστε κλίση στο έπιπλο και μετά ανοίξτε το.»

Liu Jianwei

#6 «Δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε και να το ενεργοποιήσετε πάλι.»

#7 «Αφήστε τον εαυτό σας να πεθάνει, ξαναγεννηθείτε και επιστρέψτε στο τελευταίο σημείο όπου τα πιάτα ήταν τοποθετημένα ωραία.»

#8 «Πουλήστε το σε μουσείο και ονομάστε το «Παγωμένα στον Χρόνο».

Wang Penggui

#9 «Ανοίξτε ελάχιστα την πόρτα και γεμίστε το έπιπλο με αφρό που διογκώνεται.»

#10 «Κολλήστε με κολλητική ταινία το ντουλάπι. Μετά αφήστε τα εγγόνια σας να ασχοληθούν με αυτό ή αφήστε το προίκα στην κόρη σας.»

Chen Jiangjiang

#11 «Μαζευτείτε με φίλους και κάντε ένα πάρτι. Ανοίξτε την πόρτα και όταν πέσουν στο πάτωμα τα πιάτα φωνάξτε ΌΠΑ! Πιείτε και γιορτάστε το γεγονός.»

#12 «Βάλτε ένα ξεφούσκωτο μπαλόνι κάτω και φουσκώστε το σταδιακά καθώς ανοίγετε την πόρτα ώστε να τα κρατήσει.»

#13 «Η λύση των πρωταθλητών στα παζλ: αγοράστε αρκετή κόλλα ειδική για κεραμικά. Ανοίξτε γρήγορα την πόρτα. Διασκεδάστε για ώρες!»

#14 «Με τη βοήθεια του Φώτοσοπ δημιουργήστε μια εικόνα του πως ήταν τα πιάτα πριν και κολλήστε την στο τζάμι.»

#15 «Πετάξτε στο διάστημα μαζί με το ντουλάπι. Ανοίξτε το εκεί με ασφάλεια και επιστρέψτε.»

[Facebook] [h/t]

Ακολουθήστε μας στο facebook: