Μυστηριώδης γυναίκα διασχίζει μαυροφορεμένη τις ΗΠΑ… (Video)

Αυγ 19, 2014 6:54 ΜΜ
More videos

Το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης αλλά και των χρηστών του διαδικτύου έχει μαγνητίσει μία μυστηριώδης γυναίκα που περιφέρεται μαυροφορεμένη στις ΗΠΑ, με μοναδική συντροφιά της ένα καρότσι με τα υπάρχοντά της.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν «πλημμυρίσει» από φωτογραφίες της μυστηριώδους γυναίκας που περιπλανιέται καθημερινά διασχίζοντας ολόκληρες πόλεις σε λίγες μόνο ώρες. Κανείς δε μπορεί να πει με ακρίβεια τι ακριβώς συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα-μυστήριο που φοράει συνεχώς τα ίδια κατάμαυρα ρούχα.

Διάφοροι χρήστες των κοινωνικών δικτύων την έχουν απαθανατίσει σε διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ. Από τη Τζόρτζια, το Κεντάκι και το Οχάιο ως τη Βιρτζίνια. Στις φωτογραφίες το μόνο που αλλάζει είναι το φόντο. Η πρωταγωνίστρια είναι ακριβώς η ίδια. Σκυφτή και σιωπηλή σέρνει το καρότσι της.

Μάλιστα, αρκετοί περαστικοί έχουν προσπαθήσει να της μιλήσουν και να την βοηθήσουν, με κάποιο τρόπο αλλά εκείνη αρνείται ευγενικά χωρίς να σταματήσει να περπατάει. Σε κάποιους προκαλεί φόβο ενώ κάποιοι άλλοι εικάζουν ότι βρίσκεται σε θρησκευτική αποστολή.

Στο μεταξύ, ένας άνδρας, ονόματι Raymond Poles, ισχυρίζεται πως είναι ο αδερφός της μυστηριώδους γυναίκας. Μιλώντας στο Reuters είπε πως η γυναίκα ονομάζεται Elizabeth Poles, και είναι μητέρα δύο παιδιών από την Αλαμπάμα. Ωστόσο, ο σύζυγός της απεβίωσε το 2008 και η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο Βετεράνων προκειμένου να το ξεπεράσει.

Ακολουθήστε μας στο facebook: