Μύκονος: Η φωτογραφία με τις δύο κυρίες που φωτίζει την παρανομία που έγινε συνήθειο…

14 Οκτωβρίου, 2014 12:38 ΜΜ
More videos

Εικόνες που προβληματίζουν βλέπουν καθημερινά μικροί και μεγάλοι στους δρόμους τηςΜυκόνου…

Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε ένα από τα γνωστά τρίκυκλα του νησιού να μεταφέρει επισκέπτες με τις αποσκευές τους, τσουβαλιάζοντάς τους στην καρότσα. Δεν είναι αναγκαίο στην παρούσα φάση να αναφερθεί το ποιος είναι είναι κάτοχος της απαραίτητης άδειας μεταφορών ή αν προμηθεύει με αποδείξεις τους πελάτες του.

ΦΩΤΟ από mykonospress.gr
ΦΩΤΟ από mykonospress.gr

Ωστόσο, η έλλειψη των οχημάτων ταξί αλλά και η ανεπαρκής συγκοινωνία του νησιού, ωθούν τους τουρίστες στην οικονομική τους εκμετάλλευση και στην διακινδίνευση της σωματικής τους ακεραιότητας. Σύμφωνα με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας απαγορεύεται η μεταφορά επιβατών στο πίσω μέρος του τρικύκλου.

Ένας μονάχα απότομος ελιγμός μπορεί να αποβεί μοιραίος με τα εν λόγω οχήματα. Συνεπώς αντιλαμβανόμαστε ότι για ακόμη μια φορά στο νησί της Μυκόνου, ο κάθε “επιχειρηματίας” κάνει ό,τι επιθυμεί χωρίς κανένα κόστος, χωρίς να υποστεί τον έλεγχο και την συνέπεια της παράβασής του.

Ως εκ τούτου, είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε το επόμενο θύμα καθώς όχι μόνον δεν εφαρμόζεται ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας στις παραπάνω περιπτώσεις αλλά δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο ασφαλείας.

ΦΩΤΟ από mykonospress.gr
ΦΩΤΟ από mykonospress.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: