Μια υπέροχη βιβλιοθήκη σε… ποδήλατο!

Σεπ 4, 2015 6:16 ΠΜ
More videos

Η βιβλιοθηκάριος Alicia Tapia έχει αντιληφθεί το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν τα βιβλία στην προώθηση της αγάπης για τη μάθηση και την παιδεία.

Για να εξαπλωθεί η θετική επίδρασή τους στον κόσμο, το Μάιο του 2013 εκείνη δημιούργησε τη Bibliobicicleta, μια βιβλιοθήκη πάνω σε ποδήλατο, που κάνει βόλτες γύρω από την πόλη του Σαν Φρανσίσκο και προσφέρει βιβλία δωρεάν.

tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο!

Με στόχο τη φιλαναγνωσία και τη μάθηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών η νεαρή κοπέλα αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της ποδηλατώντας σε γειτονιές, πάρκα, παραλίες αλλά και σε περιοχές με αστέγους, σε μια προσπάθεια να προσφέρει δωρεάν βιβλία σε ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτά. Ενήλικες και παιδιά μπορούν να πάρουν όποιο βιβλίο θέλουν από τα 100 που μεταφέρει, αλλά και να δωρίσουν δικούς τους τίτλους προκειμένου να τους διαβάσουν άλλοι.

tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο! tilestwra.com - Bibliobicicleta: Βιβλιοθήκη σε... ποδήλατο!

Πηγή: visualnews (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: