Μια δασκάλα μουσικής δίδαξε τους μαθητές της να αγαπούν την Motown εποχή με τον πιο υπέροχο τρόπο!

13 Αυγούστου, 2015 5:57 ΜΜ
More videos

Μπορεί στα σχολεία το μάθημα της μουσικής να μην έχει πολύ σημασία αλλά ευτυχώς υπάρχουν ακόμη καταπληκτικοί δάσκαλοι και εθελοντές που μας δείχνουν πόσο σημαντική είναι.

Η Malinda Williams είναι μια διαφορετική δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Baldwin Hills του Los Angeles. Έχει μεγάλη αδυναμία σε συγκεκριμένα συγκροτήματα όπως οι Motown και αρνείται να αφήσει τα παιδιά των επόμενων γενεών να έχουν άγνοια πάνω σε αυτό.

Η Williams δίδασκε τις Γ’, Δ΄ και Ε΄ τάξεις του σχολείου και αποφάσισε να μεταφέρει τους μαθητές της σε εκείνες τις μέρες της δόξας των Stevie Wonder, Marvin Gaye, The Supremes και The Jackson 5. Σε μια σχολική εκδήλωση με τον τίτλο «The Sounds of Motown» οι μαθητές της τραγούδησαν πολλά κομμάτια από την εποχή των Motown αλλά το παρακάτω βίντεο ξεχώρισε και έγινε διάσημο.

Οι μαθητές χορεύουν το τραγούδι I Want You Back των Jackson 5 και προσφέρουν πολλά χαμόγελα. Η δασκάλα έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι νιώθει ευλογημένη που έμαθε σε αυτά τα παιδιά να χορεύουν ειδικά όταν κάποια από αυτά δεν είχαν ποτέ τέτοια ευκαιρία. Αγαπά τα παιδιά, αγαπά τη διδασκαλία, αγαπά το χορό και αγαπά την παλιά μουσική σχολή.

Δείτε το βίντεο με τους μαθητές και σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε.

Ακολουθήστε μας στο facebook: