Μετέτρεψαν το μπαλκόνι τους σε παράδεισο για το σκύλο τους!

11 Αυγούστου, 2015 4:56 ΜΜ
More videos

Μερικοί άνθρωποι έχουν ένα δωμάτιο ή σημείο στο σπίτι τους που τους δυσκολεύει και δεν ξέρουν τι να κάνουν με αυτό. Συνήθως αυτοί οι χώροι καταλήγουν γεμάτοι παλιά αντικείμενα που δεν χρειάζονται σε κανέναν.

Έτσι, είναι ικανοποιητικό όταν υπάρχει λύση ώστε να αξιοποιηθεί κατάλληλα ο χώρος. Είναι ακόμη καλύτερο όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από το τετράποδο μέλος της οικογένειας.

Ο χρήστης trolollies του Reddit και η σύντροφός του αποφάσισαν να μετατρέψουν το μπαλκόνι τους σε χώρο για να παίζει ο σκύλος τους.

Δείτε τη διαδικασία κατασκευής παρακάτω.

1-600x336

Αυτό το άδειο και βαρετό μπαλκόνι ήταν ένας άχρηστος χώρος για το ζευγάρι. Αποφάσισαν να το μετατρέψουν μόνοι τους παρόλο που δεν είχαν καμία γνώση πάνω σε αυτό.

2-600x1071

Αγόρασαν ξύλα περίπου 2,5 μέτρων και προσάρμοσαν το μέγεθός τους. Ο ίδιος δήλωσε πως δεν είχε χρησιμοποιήσει ξανά πριόνι χειρός και δεν ήταν εύκολο.

3-600x1073

Έφτιαξαν έναν ελαφρύ αλλά ωραίο και σταθερό φράχτη, τον οποίο έβαψαν..

Και τοποθέτησαν συνθετικό γρασίδι και ένα σπιτάκι για το σκύλο τους.

4-600x336

Τέλος φύτεψαν μερικές αφρικανικές μαργαρίτες για περισσότερο χρώμα. Έγραψαν επίσης σε ένα κομμάτι κόντρα πλακέ το όνομα του τετράποδου: Franklin. Ο ίδιος μοιάζει να το λατρεύει.

5-600x336

Σίγουρα πρέπει να είναι περήφανοι για όσα έκαναν και μάλιστα μόνοι τους. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο που είχαν στο μυαλό τους και αποτύπωσαν στο χαρτί.

1

Ακολουθήστε μας στο facebook: