Μετατρέψτε την έξοδό σας στην ύπαιθρο σε μια μοναδική εμπειρία με αυτήν την καταπληκτική αιώρα!

Αυγ 30, 2015 5:08 ΜΜ
More videos

Το τέλος του καλοκαιριού και οι αρχές του φθινοπώρου είναι οι τέλειες εποχές για κάμπινγκ. Τι καλύτερο από το να στήσεις την σκηνή και να απολαύσεις την φύση, ειδικά τότε που οι θερμοκρασίες δεν είναι ακραίες.

Βέβαια, οτιδήποτε κάνει ευκολότερη και πιο διασκεδαστική αυτήν την εμπειρία πρέπει ν εξετάζεται. Για παράδειγμα αυτή η καταπληκτική τέντα από την εταιρεία Lawson, που είναι τέντα και κούνια ταυτόχρονα. Δεν έχουμε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο. Πραγματικά αυτή  η τέντα ανεβάζει το επίπεδο του κάμπινγκ πολύ ψηλά.

Θα θέλαμε πολύ να δοκιμάζαμε μια τέτοιου είδους απίθανη  αιώρα. Εσείς;

Αυτές οι αιωρούμενες σκηνές  φέρνουν νέα τροπή στα πράγματα σχετικά με το κάμπινγκ. Αν και  μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κανονικές σκηνές στο έδαφος, μπορούν να προσφέρουν και κάτι ακόμη περισσότερο.

1081

Δέστε τις δυο άκρες σε δυο δένδρα και κάντε κάμπινγκ με τον πιο άνετο τρόπο: στον αέρα!

147

Αποφεύγοντας το σκληρό ή υγρό έδαφος, κάνετε έναν καλύτερο ύπνο, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τρομακτικά έρποντα πράγματα πια.

145

Ζυγίζουν μόνο 1,8 κιλά και είναι πολύ εύκολο να στηθούν. Αν το κάμπινγκ δεν είναι για εσάς, τότε μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σαν κούνια όπου υπάρχουν τριγύρω σας δυο δέντρα.

1091

Το υλικό της σκηνής εμποδίζει την βροχή και κρατάει μακριά όλων των ειδών τα ζουζούνια, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την άνεσή σας στην Μητέρα Φύση.

163-600x368

Με το αδιάβροχο κάλυμμα, είναι σαν να έχετε την δική σας ιδιωτική σκηνή. Να ένας ωραίος τρόπος να ξαπλώσετε και να ξεκουραστείτε μετά από πολύωρη πεζοπορία.

133

Η εταιρεία Lawson που τις κατασκευάζει προσπάθησε να την σχεδιάσει με τέτοιον τρόπο ώστε τα σχοινιά να μην πληγώσουν τα δέντρα στα οποία ακουμπούν.

1181-600x331

Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και σε μοναδικές καταστάσεις που απλά θέλετε να κοιμηθείτε έξω με έξτρα άνεση.

149

Στήνοντας αρκετές από αυτές σε ένα χώρο για κάμπινγκ, φτιάχνετε ένα μικρό ‘χωριό’ από σκηνές για κάθε μέλος της οικογένειας.

1561
Στήνοντας την ακόμη πιο ψηλά στο δέντρο, μπορείτε να απολαύσετε μια όμορφη νυχτερινή θέα. Αυτή η σκηνή- αιώρα είναι ένας από πιο μοναδικούς και διασκεδαστικούς τρόπους να ξεκουραστείτε με στυλ και άνεση στο επόμενο ταξίδι σας για κατασκήνωση.

 

unnamed8-600x593

Ακολουθήστε μας στο facebook: