Λεβέντης: “25 χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης!”

16 Αυγούστου, 2015 3:53 ΠΜ
More videos

Πάνω από 5% εκτιμά ότι θα πάρει το κόμμα του στις εκλογές που θα γίνουν ο Βασίλης Λεβέντης. Τι λέει για τον πρωθυπουργό, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

“Είκοσι πέντε χρόνια με είχαν ξεγραμμένο, τώρα ήρθε η ώρα της δικαίωσης”, λέει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του στη Realnews.

Μάλιστα, εκτιμά ότι το κόμμα του θα πάρει πάνω από 5% στις εκλογές που θα γίνουν. “Η έκπληξη θα είναι η Ένωση Κεντρώων, η οποία θα πιάσει πάνω από 5%”, λέει χαρακτηριστικά γεμάτος αποφασιστικότητα και αισιοδοξία. Παράλληλα, προβλέπει τη διάλυση των ΑΝΕΛ, καθώς εκτιμά ότι ο Πάνος Καμμένος θα μπει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο Τσίπρας είναι άπειρος και το κόμμα που θα δημιουργήσει μετά τη διάσπαση θα είναι ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Ο Τσίπρας δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις. Εγώ θα βοηθήσω ώστε να γίνουν σωστές μεταρρυθμίσεις. Δεν θέλω να γίνει συνασπισμός ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα είναι ένωση δύο λαθών. Κύρια αποστολή της Ένωσης είναι να μη χρειαστεί την επομένη των εκλογών να γίνει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μπορεί να γίνει ΣΥΡΙΖΑ-Κεντρώων”, τονίζει μεταξύ άλλων.

Σημειώνει ακόμη πως “δε θα ζητήσω ούτε υπουργεία ούτε τίποτα άλλο από τον πρωθυπουργό. Το μόνο που θα ζητήσω από τον Τσίπρα είναι να μου επιτρέψει να ταξιδέψω στη Γερμανία ώστε να πείσω τη Μέρκελ για την ανάγκη αλλαγής των μεταρρυθμίσεων”.

Το μοναδικό παράπτωμα που χρεώνει στον πρωθυπουργό είναι ότι παρασύρθηκε από τον Γιάννη Βαρουφάκη. “Ορισμένοι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Ο Βαρουφάκης έχει την τάση να βγαίνει στα κανάλια και η Ζωή θέλει να εστιάζεται η προσοχή του κόσμου γύρω από τον εαυτό της χωρίς ουσία”, αναφέρει.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: