Κροκόδειλος καταβροχθίζει… (σκληρές εικόνες)

Αυγ 27, 2014 9:27 ΜΜ
More videos

Ένας Μεξικάνος φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που ένας κροκόδειλος άρπαξε την άτυχη χελώνα!

 Το τεράστιο ερπετό αναδύθηκε από τη θάλασσα για να σφίξει στα τρομακτικά του σαγόνια το αργοκίνητο αμφίβιο.

Η περιοχή αποτελεί τμήμα του Corcovado National Park, το οποίο συνορεύει με τον Ειρηνικό Ωκεανό και τον Κόλπο της Dulce. Ο φωτογράφος Prieto, 37ετών , από την Γκουανταλαχάρα, έχει σπουδάσει κτηνίατρος, αλλά συνηθίζει να φωτογραφίζει τα άγρια ζώα τα τελευταία έξι χρόνια.

«Συνήθως τρέφονται κοντά στις εκβολές του ποταμού, αλλά οι ντόπιοι μου είπαν ότι είχαν δει τον κροκόδειλο λίγες μέρες πριν» δήλωσε ο φωτογράφος.
«Από πουθενά δεν άκουσα κάποιο δυνατό ήχο να προέρχεται από τη θάλασσα αλλά μετά από λίγα λεπτά είδα έναν τεράστιο κροκόδειλο να αναδύεται από τη θάλασσα. Η έκπληξη ήταν ακόμα μεγαλύτερη όταν τον είδα να αρπάζει μία θαλάσσια χελώνα και να τη βάζει μέσα στο στόμα.»

Μετά από μισή ώρα, ο κροκόδειλος κολύμπησε κατά μήκος της επιφάνειας της θάλασσας, όπου συναντήθηκε με έναν ταύρο καρχαρία τον οποίο προσέλκυσε η μυρωδιά του αίματος της χελώνας.

Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες.

Κροκόδειλος καταβροχθίζει... (σκληρές εικόνες) 1 Κροκόδειλος καταβροχθίζει... (σκληρές εικόνες) 2 Κροκόδειλος καταβροχθίζει... (σκληρές εικόνες) 3

Ακολουθήστε μας στο facebook: