Κρήτη: Έπιασε δύο φορές τον “Σήφη” και του ξέφυγε! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

28 Αυγούστου, 2014 6:43 ΜΜ
More videos

Σαν χέλι ξεγλιστρά ο Σήφης ο κροκόδειλος από την… αγκαλιά του διάσημου ερπετολόγου Ολιβιέ Μπεχρά.

Μπορεί η πρώτη ημέρα της επιχείρησης που έκανε ο κ. Μπεχρά στη λίμνη του Φράγματος Ποταμών να μην απέφερε καρπούς (δείτε εδώ), ωστόσο την δεύτερη έπιασε δυο φορές τον κροκόδειλο χωρίς να μπορέσει να τον κρατήσει.

3

Οι προσπάθειες

Χθες το πρωί, ένας κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον κροκόδειλο και ειδοποίησε αμέσως τους ανθρώπους του ΟΑΚ αλλά και τον διάσημο γητευτή προκειμένου να τους δείξει πού ακριβώς βρισκόταν ο Σήφης.

Στο σημείο έσπευσε ο κ. Μπεχρά και όταν έπεσε ο ήλιος πηρε την βάρκα του και μπήκε στο σημείο που του υπέδειξε ο κάτοικος της περιοχής και άρχισε την αναζήτηση.

Λίγο πριν είχε ζητήσει απ’ όλους να κάνουν ησυχία και να μην ανάψουν τα φώτα για να μπορέσει να βρει τον Σήφη.

2

Του γλίστρησε δύο φορές από την αγκαλιά του

Λίγες στιγμές αργότερα ο κ. Μπεχρά εντόπισε τον Σήφη ο οποίος τελικά αποδείχθηκε πιο Κρητικός απ’ ότι κανεις περίμενε δείχνοντας ότι δεν θέλει τα… δεσμά.

Ο κ. Μπεχρά βρήκε τον κροκόδειλο και τον έπιασε μάλιστα δύο φορές. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τον έπιασε με τα χέρια του, τον αγκάλιασε με τον Σήφη να του ξεγλιστρά σαν… χέλι.

Την τρίτη φορά ο κ. Μπεχρά τον αναζήτησε και πάλι χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

1

Ακύρωσε τα εισιτήριά του

Ο διάσημος γητευτής των κροκοδείλων βγήκε από την βάρκα του λίγο πριν ξημερώσει χωρίς όμως να έχει μαζί του τον κροκόδειλο.

Οι πληροφορίες του cretapost αναφέρουν ότι ο κ. Μπεχρά έχει πάρει προσωπικά το θέμα του Σήφη καθώς ξεγλίστρησε από την αγκαλιά του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Μπεχρά αποφάσισε να μην φύγει από την Κρήτη, όπως είχε προγραμματίσει για σήμερα.

Ακύρωσε τα εισιτήριά του γιατί θέλει να ξαναπάει στη λίμνη και να τον πιάσει. Λέτε η τρίτη φορά να είναι και η φαρμακερή για τον Σήφη;

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: