Κοριτσάκι μόλις τριών ετών επέζησε 11 μέρες στο δάσος χάρη στο κουταβάκι της που την κρατούσε ζεστή!

15 Δεκεμβρίου, 2014 12:54 ΠΜ
More videos

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ενός μικρού κοριτσιού, μόλις τριών ετών, που κατέφερε να επιζήσει για 11 ολόκληρες ημέρες σε δάσος της Σιβηρίας, γεμάτο με λύκους και αρκούδες.

Ο λόγος για την μικρούλα Καρίνα Τσικίτοβα η οποία χάθηκε στο δάσος, κοντά στο χωριό Όλομ της περιοχής Ολιοκμίνσκι, στη Σάκχα της Ρωσίας, όταν ακολούθησε τον πατέρα της που έφευγε για ταξίδι, χωρίς ο ίδιος να το αντιληφθεί.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του κοριτσιού πίστεψε ότι κόρη και πατέρας ταξίδεψαν τελικά μαζί. Όταν κατάφεραν να επικοινωνήσουν, οι γονείς διαπίστωσαν έντρομοι ότι η μικρή Καρίνα είχε εξαφανιστεί!

Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του παιδιού είχε βρει καταφύγιο κοντά σε ποτάμι. Τρεφόταν με μούρα, έπινε νερό από το ποτάμι ενώ είχε φτιάξει ένα πρόχειρο κρεβάτι με χόρτα.

Ελικόπτερα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη δε μπορούσαν να εντοπίσουν το παιδί που είχε εξαφανιστεί μαζί με το σκύλο της οικογένειας.

Όμως, δύο ημέρες πριν τον εντοπισμό του παιδιού το σκυλί επέστρεψε στο σπίτι και έδειξε στους διασώστες που βρίσκεται το 3χρονο κορίτσι.

Πλέον, τέσσερις μήνες μετά η μικρή επανασυνδέθηκε με το σκυλάκι ήρωα και περιμένει τα Χριστούγεννα να της φέρει ο Άη Βασίλης μια κούκλα δώρα για να παίζει με τις φίλες της, όπως λέει η ίδια.

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: