Κλειδώθηκε έξω από το αυτοκίνητό του, φώναξε τον κλειδαρά και η απάντηση που του έδωσε είναι ξεκαρδιστική

Αύγουστος 19, 2015 5:36 ΜΜ
More videos

Όλοι κάνουμε λάθη. Στην τελική, τα λάθη είναι ανθρώπινα. Όμως κάποιες φορές τα λάθη που κάνουμε είναι τόσο γελοία που το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να γελάμε με τους εαυτούς μας. Και σε αυτή την κατηγορία ανήκει σίγουρα η ιστορία που έχουμε σήμερα για εσάς και κάνει ήδη το γύρω του διαδικτύου. Μιλάει για ένα λάθος που θα μπορούσε να κάνει ο καθένας μας και αυτός είναι ο λόγος που αποφασίσαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας.   

Βρήκαμε την ιστορία αυτή στο Tumblr και στο Reddit. Στην ιστορία, ένας άνδρας διηγείται με δικά του λόγια πως κατάφερε να κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητό του στο παρκινγκ, μετά την τρίτη συνεχομένη 16ωρη βάρδια του. Τι συνέβη όταν έφτασε ο κλειδαράς; Μείναμε τόσο έκπληκτοι που βάλαμε τα γέλια ενώ ταυτόχρονα ξέραμε πως θα μπορούσε να είχε συμβεί και σε εμάς πολύ εύκολα.   

remote Control car

«Θα προλογίσω λέγοντας πως συνήθως δεν είμαι τόσο χαζός όμως βρισκόμουν στο τέλος της τρίτης συνεχόμενης 16ωρης βάρδιάς μου και ήμουν πολύ κουρασμένος. Για να μην τα πολυλογώ:

Έφυγα από τη δουλειά, πήγα στο αυτοκίνητό μου και πάτησα το κουμπί στο τηλεχειριστήριο μπρελόκ για να ανοίξουν οι πόρτες, ως συνήθως. Όμως δεν έγινε τίποτα. Δοκίμασα μερικές φορές ακόμη, όμως πρέπει να είχε τελειώσει η μπαταρία. Στάθηκα εκεί για 10 λεπτά, πολτοποιώντας το μικρό κουμπί, ελπίζοντας πως θα έβγαζε αρκετό χυμό για να ανοίξει τις πόρτες. Τίποτα.»

Close up of a man using mobile smart phone outdoor.

«Κάλεσα έναν κλειδαρά, του εξήγησα πως είχα κλειδωθεί έξω από το αυτοκίνητό μου. Μου είπε πως έρχεται αμέσως. Μετά από 20 λεπτά έφτασε. Περπατούσε προς το μέρος μου με τα εργαλεία του, έβαλε ένα πράγμα που έμοιαζε με πιεσόμετρο στην κολόνα της πόρτας. Άρχισε τις συνομιλίες καθώς αυτό φούσκωνε, πιέζοντας την πόρτα να ανοίξει:

«Κλειδώσατε τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο; Δεν υπάρχει πρόβλημα κύριε, θα σας το ανοίξω σε ένα λεπτό.»

«Όχι, τα κλειδιά μου είναι εδώ, το τηλεχειριστήριο μπρελόκ του κλειδιού μου δεν λειτουργεί», του απάντησα.

ThinkstockPhotos-480450008-600x410

«Σταμάτησε και για δέκα δευτερόλεπτα περίπου δεν είπε κουβέντα. Κοίταζε τα κλειδιά μέσα στα χέρια μου. Μου τα πήρε, τα έβαλε στην κλειδαριά και άνοιξε την πόρτα.

Ένιωσα ταπεινωμένος. Είχα συνηθίσει να ανοίγω τις πόρτες με το τηλεχειριστήριο μπρελόκ που ξέχασα εντελώς πως τα κλειδιά υπάρχουν για να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο χειροκίνητα. Άρχισε να γελά τόσο δυνατά που νόμιζα πως θα πάθει ανεύρυσμα. Μόλις σταμάτησε να γελάει, μου είπε πως δεν θα με χρεώσει. Η ιστορία που θα είχε να λέει άξιζε τον κόπο να έρθει μέχρι εκεί.»

Εσείς θα κάνατε κάτι τέτοιο;  Περιμένουμε τα σχόλια σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: