Καλλιτέχνης μετατρέπει φωτογραφίες σε υπέροχα πολύχρωμα σκίτσα!

11 Αυγούστου, 2015 5:06 ΜΜ
More videos

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει διάφορες δημιουργίες καλλιτεχνών. Κάποιες είναι απλές αλλά εντυπωσιακές, άλλες κοινές και άλλες πρωτότυπες που σίγουρα αποτελούν κίνητρο για άλλους ανθρώπους που θα ήθελαν να ασχοληθούν με κάτι τόσο δημιουργικό. Απλοί άνθρωποι με μεγάλα ταλέντα, φαντασία και θέληση καταφέρνουν να παρουσιάσουν με ποικίλους τρόπους την τέχνη και τις ικανότητές τους.

Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης Julio Cesar δημιούργησε μια διασκεδαστική σειρά ψηφιακών εικόνων με βάση φωτογραφίες τυχαίων ανθρώπων. Πρόκειται για δημιουργίες που εντυπωσιάζουν και τραβούν τα βλέμματα μέσα από τα έντονα χρώματα που διαθέτουν και τις έντονες γραμμές και καμπύλες. Φαίνεται κυριολεκτικά σαν να είναι έτοιμες να ζωντανέψουν μπροστά στα μάτια μας.

Το ταλέντο σε συνδυασμό με τη φαντασία του μοιάζουν ιδανικά με ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Δείτε την παρακάτω σειρά φωτογραφιών και θα συμφωνήσετε πως μοιάζουν πολύ ζωντανές για απλές εικόνες.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον ίδιο τον και τις δημιουργίες του εδώ:

Facebook | Instagram | Twitter | Behance (h/t: designyoutrust)

digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-1 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-12 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-7 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-4 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-20 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-10 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-8 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-22 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-3 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-24 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-6 digital-illustrations-people-portraits-julio-cesar-11

Ακολουθήστε μας στο facebook: