Οι πρώτοι που κάλεσαν χθες Uber Taxi. Οι δύο ηθοποιοί που σήκωσαν την αυλαία

3 Δεκεμβρίου, 2014 11:50 ΠΜ
More videos

Παρά τις αντιδράσεις των αυτοκινητιστών, η Uber Taxi έκανε χθες την πρεμιέρα της στην Αθήνα. Πρόκειται για μια υπηρεσία με την οποία το επιβατικό κοινό μέσω έξυπνων κινητών μπορεί να καλέσει εύκολα και δωρεάν ταξί.

Την «αυλαία» της λειτουργίας της νέας υπηρεσίας σήκωσαν δύο ηθοποιοί, ο Χρήστος Λούλης και η Νικολέττα Ράλλη.

Οπως χαρακτηριστικά σημειώνεται στο blog της Uber που άνοιξε για τις νέες υπηρεσίες της στην Αθήνα, «ο Χρήστος Λούλης ήταν ο πρώτος που κάλεσε σήμερα, πρώτη ημέρα του uberTAXI στην Αθήνα, ένα uberTAXI και παραλίγο να γίνει ο Rider Zero, ο πρώτος επιβάτης της εταιρείας στην Αθήνα, αλλά η Νικολέττα Ράλλη κατάφερε να στείλει το αίτημά της την ίδια στιγμή και έτσι, τελικά, μοιράστηκαν τον “τίτλο”. Καθώς λοιπόν ο Χρήστος απολάμβανε την πρώτη του διαδρομή με uberTAXI πηγαίνοντας προς την πρόβα για την επερχόμενη παράσταση “Άμλετ”, στην οποία πρωταγωνιστεί, η Νικολέττα κατευθυνόταν με ένα άλλο uberTAXI στο κέντρο της Αθήνας, όπου είχε ραντεβού για να κάνει μια συνέντευξη».

Για το ντεμπούτο της στην Αθήνα, η Uber κάνει και προσφορές στο επιβατικό κοινό, όπως διαδρομές κατά 20% φθηνότερες από τα ταξί, μέχρι νεωτέρας, όπως σημειώνει, ενώ για όσους κατεβάσουν την εφαρμογή του Uber η πρώτη διαδρομή τους (μέχρι πέντε ευρώ) θα είναι δωρεάν.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: