Οι ΗΠΑ αποφάσισαν να δώσουν ένα σημαντικό βραβείο στα στρατιωτικά σκυλιά.

12 Σεπτεμβρίου, 2016 3:18 ΜΜ
More videos

Τα σκυλιά είναι πραγματικά εκπληκτικά ζώα. Όχι μόνο είναι οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου, αλλά η αφοσίωση και η πίστη τους, τους καθιστά κατάλληλους για μια πράξη που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν: να σώσουν ζωές κατά την διάρκεια πολέμων.

1

© bullets2bandages.org

Τώρα, οι νομοθέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να ανταμείψουν όλα τα υποδειγματικά σκυλιά, που υπηρέτησαν στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας.

Πλέον, τα στρατιωτικά σκυλιά θα επιστρέφουν στις ΗΠΑ μετά την αποχώρησή τους από την ενεργό δράση. Επιπλέον, οι άνθρωποι που τα φροντίζουν κατά την διάρκεια του πολέμου θα έχουν προτεραιότητα στην υιοθεσία τους. Με αυτόν τον τρόπο, όχι μόνο εξασφαλίζεται η ασφάλεια αυτών των γενναίων σκυλιών, αλλά και το δικαίωμά τους για μια ευτυχισμένη ζωή.

2

© bullets2bandages.org

Κάθε στρατιωτικό σκύλος σώζει περίπου 150-200 ζωές στρατιωτών, εντοπίζοντας αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και κρυμμένα όπλα. Μέχρι τώρα, τα περισσότερα στρατιωτικά σκυλιά δεν γυρίζουν σπίτι με τους χειριστές τους και κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί, ότι θα γυρίσουν στις ΗΠΑ. Με τη νέα αυτή νομοθεσία λαμβάνουν την αξιοπρέπεια και την αναγνώριση που κάθε στρατιώτης αξίζει.

providr

Ακολουθήστε μας στο facebook: