Η τρυφερή αγκαλιά του Τζέι στον Σαμαρά!

16 Δεκεμβρίου, 2014 4:04 ΜΜ
More videos

Ένα δυνατό μήνυμα έδωσαν ο Γιώργος Σαμαράς και ο μικρός Τζέι Μπίτι στα βραβεία του ΠΣΑΤ για τους κορυφαίους, τη χρονιά που πέρασε.

Ο Έλληνας επιθετικός, παρά το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε, έδωσε το «παρών» στην αίθουσα του ΣΕΦ που φιλοξένησε τα βραβεία του Συνδέσμου το βράδυ της Δευτέρας (15/12) και βρέθηκε δίπλα στον επίτιμο καλεσμένο της βραδιάς, τον μικρό Τζέι Μπίτι από την Σκωτία, που ταξίδεψε στην Αθήνα για να βρεθεί μερικές στιγμές μαζί με το είδωλό του.

D1DE5EAAB0CCEEC026A1CBB840E2FD07

Ο Γιώργος Σαμαράς και ο μικρός Τζέι έλαβαν ειδικό βραβείο, αλλά το μήνυμα που πέρασαν ξεπερνά κατά πολύ τον αθλητισμό! Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως ο Σκωτσέζος φαν του «Sam» δεν… ξεκόλλησε από πάνω του, ενώ όταν πήρε το βραβείο, έσπευσε να… πέσει στην αγκαλιά του διεθνή άσου! Πραγματικά μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές στην βραδιά!

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντησή τους:

samaras_jay+(1) samaras_jay+(2) samaras_jay+(3) samaras_jay+(4) samaras_jay+(5) samaras_jay+(6) samaras_jay+(7) samaras_jay+(8) little_jay+(1) little_jay+(2) little_jay+(3) little_jay+(4)

Ακολουθήστε μας στο facebook: