Η στιγμή της σύλληψης του Σέρβου με τα 136 κιλά κοκαΐνης στη Βάρκιζα

26 Δεκεμβρίου, 2017 8:28 ΠΜ
More videos

Ένα βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα ανήμερα των Χριστουγέννων. Δείχνει τη στιγμή που οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν στην Βάρκιζα τον 33χρονο Σερβοκροάτη Μάρτιν που είχε πλημμυρίσει τα αθηναϊκά σαλόνια με πανάκριβη κοκαΐνη.

Μάλιστα, o Μάρτιν πιάστηκε να έχει 135 κιλά κοκαΐνη στο πολυτελές διαμέρισμα όπου διέμενε στη Βάρκιζα, έχει διασυνδέσεις με το κύκλωμα που στον πελατολόγιό του φιγουράρουν πολλοί επώνυμοι.

Δείτε το βίντεο

Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2 Δεκεμβρίου, ο  Μάρτιν επισκέφτηκε κατάστημα στη Βάρκιζα για τα ψώνια του… Όμως, λογάριαζε χωρίς τη Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία τον παρακολουθούσε καιρό. Ο 33χρονος, βγαίνει από το μαγαζί και πηγαίνει στο ψυγείο να πάρει κάποιο αναψυκτικό. Κοιτάει πίσω του και βλέπει έναν γεροδεμένο άντρα, δεν δίνει σημασία… δεν καταλαβαίνει ότι είναι αστυνομικός.

Ο αστυνομικός τον «αγκαλιάζει» απότομα από την μέση, του σηκώνει τα χέρια ώστε να μην μπορεί να επιτεθεί και τον ξαπλώνει κάτω. Κι άλλοι αστυνομικοί πλησιάζουν και τον ελέγχουν για να δουν αν κουβαλάει όπλο.

Σοκαρισμένοι οι πολίτες πλησιάζουν να δουν τι συμβαίνει ενώ ο Σέρβος κάνει τον ανήξερο και ρωτάει τι έχει συμβεί. Οι αστυνομικοί απομακρύνουν τον κόσμο και εξηγούν στον Σέρβο ότι έχει συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

[newsit] [thema]

Ακολουθήστε μας στο facebook: