Η πρώτη προσπάθεια αυτών των κουταβιών να κατέβουν τις σκάλες είναι ό,τι πιο αξιολάτρευτο θα δείτε σήμερα!

12 Αυγούστου, 2015 4:50 ΜΜ
More videos

Η Charlotte και η Reece είναι δυο αξιαγάπητα αδέλφια κουταβάκια. Στο παρακάτω βίντεο, είναι έτοιμες να κατέβουν για πρώτη φορά τις σκάλες και να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα ύψη! Όπως θα δείτε, τα δυο μικρά χρειάζονται λίγη εμψύχωση και βοήθεια για να τα καταφέρουν. Ευτυχώς για αυτά, ολόκληρη η οικογένεια είναι εκεί για να τα στηρίξει.  

Η Charlotte ξεκινάει πρώτη και είναι σίγουρα η πιο τολμηρή από τις δυο. Όμως η σειρά της Reece δεν αργεί να έρθει και αυτή δεν δείχνει τόσο τολμηρή όσο η αδερφή της.

Δείτε τα μικροσκοπικά, μαλλιαρά κουταβάκια να προσπαθούν να κατέβουν ένα-ένα τα σκαλιά  ενώ ο μπαμπάς τους τα εμψυχώνει πίσω από την κάμερα. Το πιο όμορφο σημείο είναι όταν η μητέρα, η Rosie, έρχεται για να βοηθήσει τα μικρά της. Όμως δεν είναι η μόνη καθώς ένας φίλος έκπληξη είναι επίσης εκεί για να δώσει θάρρος στα κουταβάκια.

Όλοι χρειαζόμαστε στήριξη σε κάθε νέα προσπάθεια μας και πόσο μάλλον από τους δικούς μας ανθρώπους! Αν λατρέψατε την όμορφη αυτή στιγμή όσο κι εμείς, παρακαλούμε κοινοποιήστε την στους φίλους σας!

Ακολουθήστε μας στο facebook: