Η πιο παλαβή προεκλογική διαφήμιση βουλευτή που έχετε δει ποτέ!

14 Αυγούστου, 2015 3:06 ΠΜ
More videos

Ο Καναδός αυτός ανεξάρτητος βουλευτής αξίζει να πάρει μια θέση στο καναδικό κοινοβούλιο, μόνο και μόνο γι’ αυτό το απίστευτο προεκλογικό σποτ.

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν έχουμε έλλειψη από ευφάνταστα προεκλογικά σποτ, άλλοτε με τρενάκια και παιδάκια και άλλοτε με “καλοκουρδισμένα” τραγουδάκια (Ποιος μπορεί να ξεχάσει το αλησμόνητο “Στις εκλογές ψηφίζουμε το κίνημα ΕΛΛΑΔΑ”). Αυτός όμως ο Καναδός ανεξάρτητος υποψήφιος μπορούμε να δηλώσουμε χωρίς περιστροφές πως το… τερμάτισε.

Ονομάζεται Wyatt Scott πετά στην πλάτη μιας τεράστιας χήνας, σκοτώνει με ένα σπαθί τύπου Εξκάλιμπερ έναν δράκο και βγάζει τριών (και τεσσάρων ίσως) ημερών γένια με μια κραυγή. Ναι, ναι, αυτά είναι λίγα μόνο από τα απίστευτα – πετάει και λέιζερ από τα μάτια – που μπορεί να κάνει ο Καναδός υποψήφιος σε μόλις 60” δευτερόλεπτα.

Για να φτιάξει το σποτάκι απευθύνθηκε σε φοιτητές σκηνοθεσίας, στους οποίους όπως είπε έδωσε “αρκετή αρτιστική ελευθερία”. Αν και το σποτ ανέβηκε στο διαδίκτυο από τον Ιούνιο, άρχισε να τραβά τη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες που έγινε διάσημο.

“Θεωρούσαμε πως είναι μια απίστευτη αποτυχία” ανέφερε στην Guardian και συμπλήρωσε: “Το σύμπαν λειτουργεί με μυστηριώδεις τρόπους, πραγματικά”.

Δεἰτε βἰντεο

Πηγή: Guardian (via)

Ακολουθήστε μας στο facebook: