Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!

Ιούλιος 31, 2014 2:29 ΠΜ
More videos

Τα ναυάγια του Tangalooma βρίσκονται στη δυτική πλευρά του νησιού Moreton κοντά στην κωμόπολη Tangalooma, στο τρίτο μεγαλύτερο αμμώδες νησί στον κόσμο στις ακτές του νοτιοανατολικού Queensland της Αυστραλίας, που μαζί με το νησί Fraser αποτελούν τη μεγαλύτερη δομή άμμου στον κόσμο.

tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!

Το ναυάγιο αποτελείται από δεκαπέντε σκάφη που βυθίστηκαν σκόπιμα στο σημείο το 1963 για να δημιουργηθεί ένα προστατευτικό τείχος και ένα είδος τεχνητού αγκυροβολίου για τα μικρά σκάφη που φτάνουν εδώ, δημιουργώντας επίσης μια καταπληκτική θέση καταδύσεων στον κόσμο.

Επιπλέον γύρω από τα ναυαγισμένα πλοία ανθεί η θαλάσσια ζωή με σπάνια είδη και ψάρια μοναδικά στον κόσμο. Σήμερα το σημείο προσελκύει πλήθος τουριστών και αποτελεί από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα του νησιού Moreton.

tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!tilestwra.gr -Η πανέμορφη παραλία των ναυαγίων!

Ακολουθήστε μας στο facebook: