Η Μόνικα Μπελούτσι το νέο κορίτσι του Τζέιμς Μπoντ!

4 Δεκεμβρίου, 2014 7:47 ΜΜ
More videos

Η 24η ταινία του πράκτορα 007 είναι γεγονός. Με τίτλο Spectre και πολλές αλλαγές και εκπλήξεις στο καστ (μετά το ανατρεπτικό τέλος του Skyfall), η ταινία θα συζητηθεί για πολλούς λόγους, ο κυριότερος από τους οποίους είναι το νέο καυτό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, που ενσαρκώνει η Μόνικα Μπελούτσι.

Μετά τον θάνατο της Μ, τη θέση της παίρνει ένας άνδρας, στον ρόλο του οποίου θα δούμε τον Ρέιφ Φάινς, ενώ τη λατρεμένη γραμματέα Μανιπένι θα υποδυθεί η Ναόμι Χάρις.

Το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στο Spectre θα είναι η εκρηκτική Μόνικα Μπελούτσι, στον ρόλο της Λουτσία Κάρα, στοιχείο το οποίο ανακοινώθηκε την Πέμπτη μέσω live streaming, μαζί με τον τίτλο της ταινίας.

Και επειδή σε όλες τις ταινίες Τζέιμς Μποντ πρέπει να υπάρχει και ένας κακός για να του κάνει τη ζωή δύσκολη, τον ρόλο του Oberhauser θα υποδυθεί ο Κριστόφ Βαλτζ.

H λέξη Spectre, που είναι και ο τίτλος της ταινίας, είναι ακρωνύμιο για το «Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion», μία φανταστική τρομοκρατική οργάνωση παγκοσμίου βεληνεκούς που εμφανίζεται στα βιβλία και τα βιντεοπαιχνίδια Τζέιμς Μποντ.

Τα γυρίσματα της ταινίας, που αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 6 Νοεμβρίου του 2015, θα πραγματοποιηθούν στο Λονδίνο, στην Πόλη του Μεξικού, στη Ρώμη, στην Ταγγέρη, στο Μαρόκο και στην Αυστρία, στις πόλεις Σόλντεν, Ομπερτίλιαχ και στη λίμνη Αλτάουζε.

Κορίτσι του Μποντ θα είναι και η Λεά Σεντού:

iefimerida.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: