Η καλύτερη φίλη στον κόσμο! Μεταφέρει κάθε μέρα την άρρωστη φίλη της στην πλάτη για να πάνε στο σχολείο…

Δεκέμβριος 25, 2014 7:09 ΜΜ
More videos

Η Qin-jiao είναι ένα 13χρονο κοριτσάκι από την Κίνα που ζει όπως όλα τα συνομήλικά της παιδιά, με μια διαφορά!

Είναι η καλύτερη φίλη στον κόσμο αλλά και ένα φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Η νεαρή κοπέλα μεταφέρει εδώ και 3 χρόνια την καλύτερη φίλη της στην πλάτη προκειμένου να πάνε στο σχολείο, διανύοντας μια απόσταση 2 χιλιομέτρων με τα πόδια. Η φίλη της βλέπεται πάσχει από πολιομυελίτιδα και δεν μπορεί να περπατήσει. Όταν ήταν 9 ετών, συνειδητοποίησε ότι η καλύτερη φίλη της Ying-hui δεν θα μπορούσε να έρθει ξανά στο σχολείο λόγω της ασθένειάς της και η οικογένειά της λόγω οικονομικών προβλημάτων δεν μπορούσε να κάνει κάτι γι΄ αυτό.

Έτσι η Qin-jiao πήρε όλο το βάρος πάνω της. Ξυπνάει στις 6 το πρωί, τελειώνει τις δουλειές στο σπίτι της και τρέχει στο σπίτι της Ying-hui για να την πάρει για στο σχολείο. Και ανεβαίνει στο δεύτερο όροφο, την βάζει στο θρανίο και είναι πολύ χαρούμενη για όλο αυτό. Όταν μάλιστα ζητήθηκε από την Ying-hui να περιγράψει το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της για ένα δημιουργικό έργο γραφής στο σχολείο, εκείνη έγραψε: «Η Qin-jiao χρησιμοποιεί τους ώμους της για να στηρίξει τον ουρανό μου. Δεν θα ερχόμουν καθόλου στο σχολείο, αν δεν ήταν για εκείνη. Είναι ο καλύτερος φίλος του ο καθένας θα μπορούσε να έχει»!

tilestwra.gr : He Qin jiao2 Η καλύτερη φίλη στον κόσμο! Μεταφέρει κάθε μέρα την άρρωστη φίλη της στην πλάτη για να πάνε στο σχολείο…

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: