Η ιστορία αγάπης αυτού του τυφλού ζευγαριού είναι ίσως ότι πιο γλυκό έχετε δει

August 15, 2015 5:47 PM
More videos

Ο γάμος είναι μια μεγάλη απόδειξη αγάπης για τα ζευγάρια.

Ίσως το καλύτερο από όλα δεν είναι ο ίδιος ο γάμος αλλά ο τρόπος με τον οποίο το ζευγάρι γνωρίστηκε και αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του. Η Claire Johnson και ο Mark Gaffey είναι άτομα με προβλήματα όρασης και ζούσαν περίπου 2.5 χιλιόμετρα μακριά ο ένας από τον άλλο σε μια μικρή πόλη της Αγγλίας. Μπορεί να ήταν 50 ετών αλλά δεν είχαν βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να μοιραστούν τη ζωή τους. Όλα άλλαξαν όταν επισκέφτηκαν τον ίδιο εκπαιδευτή για τους σκύλους οδηγούς τους.

Η ιστορία τους είναι πολύ όμορφη και συγκινητική.

Η Claire και ο Mark παντρεύτηκαν πρόσφατα  και ο τρόπος που γνωρίστηκαν είναι πολύ γλυκός. Τα σκυλιά που τους οδηγούν συναντήθηκαν πρώτη φορά σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και έγιναν ζευγάρι πριν τους ιδιοκτήτες τους.

Claire-Johnson-and-Mark-Gaffey-1-600x1002

Ονομάζονται Venice και Rodd και έγιναν αχώριστα. Η Claire είπε: « Τα σκυλιά μας ενώθηκαν και ζουν μια ιστορία αγάπης. Ο Rodd και η Venice ήταν γραφτό να είναι μαζί.»

 

Venice-and-Rodd-600x399

Επειδή τα σκυλιά τους προσκολλήθηκαν το ένα στο άλλο οι ιδιοκτήτες τους αποφάσισαν να συναντηθούν κάποιες φορές για να περάσουν χρόνο μαζί και να παίξουν. Οι απλές συναντήσεις όμως μετατράπηκαν σε ραντεβού για φαγητό και πριν το καταλάβουν, ερωτεύτηκαν. Η Claire είπε: «Τα κατοικίδιά μας, μας έφεραν κοντά και βρήκαμε την αληθινή αγάπη. Πλέον με τον σύντροφό μου είμαστε φίλοι και αδερφές ψυχές.»

ad_130493512-600x986

Ο Mark έκανε την πρόταση γάμου στην Claire την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το ευτυχισμένο ζευγάρι παντρεύτηκε και τα αγαπημένα τους σκυλιά μετέφεραν τις βέρες. Είναι υπέροχο πως τα δυο πλάσματα ερωτεύτηκαν και έφεραν κοντά και τους ιδιοκτήτες τους με αποτέλεσμα να παντρευτούν στο τέλος.

Claire-Johnson-and-Mark-Gaffey-600x399

Ακολουθήστε μας στο facebook: