Η Ciera Swaringen έμαθε να αγαπά τα εκατοντάδες εκ γενετής σημάδια της

18 Αυγούστου, 2015 5:43 ΜΜ
More videos

Μεγαλώνοντας συνειδητοποιείς πως η ομορφιά ενός ανθρώπου δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση και τα εξωτερικά του χαρακτηριστικά αλλά με αυτό που κρύβει μέσα του. Πραγματικά αυτό που έχει μόνο σημασία είναι αυτό που υπάρχει μέσα μας και όχι το περιτύλιγμα.

Δυστυχώς όμως, είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν την ίδια άποψη ή δεν έχουν ωριμάσει αρκετά για να δουν έναν άνθρωπο από μια εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, συνεχίζοντας να κρίνουν καθαρά και μόνο αυτό που βλέπουν εξωτερικά .

Η Cara Swaringen είναι μια κοπέλα 19 ετών, η οποία δέχεται bullying σε ολόκληρη τη ζωή της γιατί έχει γεννηθεί με Συγγενή Γιγάντιο Μελανοκυτταρικό Σπίλο, μια σπάνια δερματική πάθηση που έχει καλύψει το σώμα της με εκατοντάδες κρεατοελιές και τεράστια σημάδια.

Σαν παιδί, είχε δεχθεί απάνθρωπες κοροϊδίες από αγνώστους και άλλα παιδιά της ηλικίας της. Πρόσφατα μίλησε στη Daily Mail και είπε, «Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ήμερα, ενώ ήμουν στο σχολικό λεωφορείο, άκουσα ένα μικρό αγόρι να γελά μαζί μου και να με αποκαλεί πιτσιλωτό σκυλί. Αυτό πραγματικά ισοπέδωσε την αυτοπεποίθηση μου. Ήμουν πολύ μικρή και με έκανε να νιώσω διαφορετική από τα υπόλοιπα παιδιά, σαν κάτι να πήγαινε λάθος με εμένα.»

Ενώ ένας λιγότερο δυνατός άνθρωπος θα είχε αφήσει αυτά τα σχόλια να τον πάρουν από κάτω, η Ciera τα έβαλε στην άκρη και αυτά που λέει σήμερα για την εμφάνισή της είναι άκρως συγκινητικά…

Αν και τα σχόλια και τα επίμονα βλέμματα είναι καθημερινό φαινόμενο για την Ciera, αυτή παραμένει θετική και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το οφείλει αυτό στους γονείς της, οι οποίοι δεν σταματούν να την στηρίζουν και της είπαν πως τα εκ γενετής σημάδια της είναι στην πραγματικότητα «φιλιά αγγέλων».

227-600x361

Η αφαίρεση των σημαδιών δεν ήταν ποτέ στις επιλογές τους, μιας και οι γιατροί είπαν πως έχει πάρα πολλά και θα αποκτήσει ακόμη περισσότερα όσο μεγαλώνει. Αν και δεν είναι επικίνδυνα, πρέπει να δίνει ιδιαίτερη προσοχή και να προστατεύει τον εαυτό της από τον ήλιο.  

417-600x749

Πλέον, σαν νέα γυναίκα, έχει αγαπήσει τα όμορφα σημάδια της που την κάνουν μοναδική. «Ο καθένας έχει γεννηθεί για να μοιάζει διαφορετικός και πρέπει να νιώθουμε όμορφα όπως και αν είμαστε», λέει η Ciera.

160

Έχει αγαπήσει την εμφάνιση της και για αυτούς που την γνωρίζουν καλά είναι περισσότερο γνωστή για την εξωστρέφεια και την θετική προσωπικότητά της, παρά για το δέρμα της.

321

Έχει βρει μια online κοινότητα ανθρώπων με την ίδια πάθηση και σχεδιάζει να παρακολουθήσει ένα συνέδριο για να τους γνωρίσει προσωπικά.

518

Συνεχίζει να διαδίδει το θετικό μήνυμά της, λέγοντας, «Είμαι πολύ περιφανή που είμαι διαφορετική και στην τελική, όλοι έχουμε κάτι το ασυνήθιστο, είτε είναι μέσα μας, είτε έξω.»

616

Ελπίζουμε, το δυνατό μήνυμα αποδοχής της Ciera να βοηθήσει και να επηρεάσει κάθε νέο άνθρωπο που δεν νιώθει αυτοπεποίθηση με την εμφάνιση του.

715-600x696

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το αν συμφωνείτε πως το μήνυμα αποδοχής του εαυτού μας πρέπει να αγγίξει κάθε άνθρωπο που ξέρουμε!

Ακολουθήστε μας στο facebook: