Οι 11 εταιρείες που οι εργαζόμενοι χαίρονται να δουλεύουν!

Αυγ 25, 2014 7:55 ΜΜ
More videos

Τέρμα η βαρεμάρα, η κατήφεια και η θλίψη. Υπάρχουν εταιρείες που αναγκάζουν τους εργαζομένους να υφίστανται καθημερινά ένα κοπιαστικό 8ωρο (μπορεί και παραπάνω), αλλά και άλλες που μετατρέπουν τη δουλειά σε ευχαρίστηση.

Κι όμως, υπάρχει τέτοιες και δεν είναι τυχαίο ότι περισσότερες από αυτές ανήκουν στον δυναμκικό τομέα της τεχνολογίας. Εκεί συνωθούνται -κυρίως- νέοι σε ηλικία εργαζόμενοι, προσοντούχοι και με μεγάλη διάθεση για προσφορά και εξέλιξη.

Το εξειδικευμένο σάιτ Glassdoor.com, που ασχολείται με τις συνθήκες στην αγορά εργασίας παγκοσμίως, έψαξε και βρήκε τις εταιρείες που προσφέρουν κάτι παραπάνω από δουλειά στους εργαζόμενούς τους.

Μάλιστα, για να γίνει πιο κατανοητή η κατάταξη των εταιρειών στον σχετικό πίνακα, βαθμολόγησε το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν από το 1 έως το 5 που είναι το άριστο! Τα αποτελέσματα εκπλήσσουν, καθώς ανάμεσα στις εταιρείες που προσφέρουν άριστες συνθήκες είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες του κόσμου, αυτή τη στιγμή. Και ενώ θα περίμενε κανείς αυτές που αποτελούν τις ατμομηχανές; της παγκόσμιας οικονομίας να ήταν και οι πλέον… σκληρές, τελικά ισχύει το αντίθετο.

Ιδού και η σχετική λίστα:

NetApp (βαθμολογία 3,8)

Abode (βαθμολογία 4)

Citrix (βαθμολογία 4)

Apple (βαθμολογία 4,1)

CDW (βαθμολογία 4,1)

Intuit (βαθμολογία 4,1)

National Instruments (βαθμολογία 4,2)

Facebook (βαθμολογία 4,3)

Riverbed (βαθμολογία 4,3)

Google (βαθμολογία 4,3)

Twitter (βαθμολογία 4,5)

iefiermida

Ακολουθήστε μας στο facebook: