Η έκπληξη-φάρσα που έκαναν στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη!

26 Αυγούστου, 2015 7:35 ΠΜ
More videos

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έπεσε θύμα έκπληξης-φάρσας στην άφιξή του στο Βελιγράδι. Δείτε πώς τον υποδέχτηκαν οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα και την αντίδρασή του.

Έναν πολύ έξυπνο τρόπο για να υποδεχτούν τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη βρήκαν οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα. Φτάνοντας στο Βελιγράδι ο νέος σέντερ της ομάδας ενημερώθηκε πως το αυτοκίνητο που θα τον παραλάμβανε έχει βλάβη και θα έπρεπε να πάρει το λεωφορείο της γραμμής.

Ο «Σόφο» το δέχτηκε αδιαμαρτύρητα και κάθισε στο λεωφορείο. Εκείνο που δεν γνώριζε, ωστόσο, ήταν πως όλα ήταν μέρος ενός σχεδίου. Στη διάρκεια της διαδρομής οι επιβάτες αποδείχτηκαν οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα, που αποκάλυψαν την ταυτότητά τους με κασκόλ, φανέλες και… συνθήματα. Μάλιστα το λεωφορείο άλλαξε εξωτερική όψη και κοσμήθηκε από τεράστιες εικόνες του παίκτη.

Ο Σχορτσανίτης εξεπλάγη αρχικά και ενθουσιάστηκε με την έκπληξη, ενώ όταν έφτασε στα γραφεία της νέας του ομάδας τον περίμεναν αρκετοί οπαδοί για να τον αποθεώσουν, ενώ συνάντησε και τον προπονητή του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: ΣΠΟΡ FM

Ακολουθήστε μας στο facebook: