Γλειφιτζούρια με σκορπιούς και σκουλήκια στη Θεσσαλονίκη!

21 Αυγούστου, 2014 12:21 ΠΜ
More videos

Δύο ξαδέλφια έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα γλειφιτζούρια με σκορπιούς, σκουλήκια και άλλα έντομα.

Τα περίεργα γλειφιτζούρια πωλούνται στο κατάστημά τους στη Θεσσαλονίκη και το βέβαιο είναι ότι συρρέουν πολλοί Θεσσαλονικείς για να δουν από κοντά τα γλειφιτζούρια. Οι τολμηροί είναι ακόμα λίγοι, αλλά έχουν γίνει φανατικοί του συγκεκριμένου γλυκίσματος.

Δύο ξαδέλφια έφεραν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα γλειφιτζούρια με σκορπιούς, σκουλήκια και άλλα έντομα. Τα περίεργα γλειφιτζούρια πωλούνται στο κατάστημά τους στη Θεσσαλονίκη και το βέβαιο είναι ότι συρρέουν πολλοί Θεσσαλονικείς για να δουν από κοντά τα γλειφιτζούρια. Οι τολμηροί είναι ακόμα λίγοι, αλλά έχουν γίνει φανατικοί του συγκεκριμένου γλυκίσματος. Σύμφωνα με τον Γιώργο Ματανάκη και τον Γιάννη Χατζή, τα γλειφιτζούρια με έντομα είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ενώ είναι και ελεγμένα από τον Ε.Φ.Ε.Τ. Τα γλειφιτζούρια με ζωντανό σκορπιό έχουν γεύση φράουλα και μπανάνα ενώ το αυτό με το σκουλήκι με γεύση τεκίλα. Η τιμή τους ανέρχεται στα 4,5 ευρώ! Ο σκορπιός, βρίσκεται στο κέντρο του γλειφιτζουριού και καταναλώνεται κανονικά αφού έχει αφαιρεθεί από αυτόν το κεντρί του, που περιέχει το δηλητήριο του. gleifitzouri me skouliki Πηγή: thestival.gr   Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/item/317869-gleifitzoyria-me-skorpioys-kai-skoulikia-sti-thessaloniki#ixzz3AyPFYyyj 1

Σύμφωνα με τον Γιώργο Ματανάκη και τον Γιάννη Χατζή, τα γλειφιτζούρια με έντομα είναι απολύτως ασφαλή για την υγεία ενώ είναι και ελεγμένα από τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Τα γλειφιτζούρια με ζωντανό σκορπιό έχουν γεύση φράουλα και μπανάνα ενώ το αυτό με το σκουλήκι με γεύση τεκίλα.

Η τιμή τους ανέρχεται στα 4,5 ευρώ!

Ο σκορπιός, βρίσκεται στο κέντρο του γλειφιτζουριού και καταναλώνεται κανονικά αφού έχει αφαιρεθεί από αυτόν το κεντρί του, που περιέχει το δηλητήριο του.

gleifitzouri me skouliki

 

Πηγή: thestival.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: