Γιατί η Jolie και ο Pitt αφήνουν την κόρη τους να γίνει John;

24 Δεκεμβρίου, 2014 4:18 ΜΜ
More videos

Η 8χρονη κόρη του διάσημου ζεύγους θέλει να είναι αγόρι – Τι κάνουν οι γονείς σε αυτές τις περιπτώσεις

Η Shiloh είναι η 8χρονη βιολογική κόρη του πολύ διάσημου ζεύγους Angelina Jolie και Brad Pitt. Δεν είναι ένα συνηθισμένο παιδί…

Η σπάνια ομορφιά της αν στολιζόταν από κοριτσίστικα στολίδια θα θύμιζε αυτά τα κοριτσάκια που βλέπουμε στις τηλεοπτικές διαδημίσεις.

Εκείνη όμως, ακόμα και από αυτή την τρυφερή ηλικία θέλει να είναι διαφορετική. Θέλει να ντύνεται αγορίστικα, μισεί κάθε τι κοριτσίστικο και επιθυμεί να τη φωνάζουν John.

Στην πιο πρόσφατη εμφάνιση της διάσημης οικογένειας, κατά την προβολή της νέας ταινίας της Jolie Unbroken, η Shiloh στάθηκε στο κόκκινο χαλί πλάι στους αδερφούς της Maddox και Pax φορώντας τα ίδια με εκείνους ρούχα: αγορίστικο κοστούμι.

Οι γονείς της δεν την έχουν πιέσει ποτέ… Σε μία συνέντευξή του στην Oprah το 2008, ο Brad Pitt είπε ότι η Shiloh θέλει να λέγεται John.

Η Jolie είπε στο Vanity Fair το 2010 ότι ο «John» από 3 ετών θέλει να είναι αγόρι. «Της κόψαμε έτσι τα μαλλιά και εκείνη νομίζει ότι είναι σας τους αδερφούς της».

Η εφημερίδα Telegraph αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το παράδειγμα των γονέων Pitt-Jolie ως παράδειγμα για το πώς πρέπει να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Η εφημερίδα φιλοξενεί ειδικούς ψυχολόγους που εξηγούν ότι πρέπει να δίνουμε ελευθερία στα παιδιά μας και να μη θεωρούμε αυτομάτως ότι έχουν επιλέξει σεξουαλική ταυτότητα αν απλώς θέλουν να μοιάζουν στο αντίθετο φύλο.

Η ψυχολόγος Linda Blair λέει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα: «Είναι φυσιολογικό για τα παιδιά με μεγαλύτερα αδέρφια να θέλουν να τα μιμούνται».

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η πιο υγιής αντίδραση είναι αυτή το παράδειγμα των Jolie-Pitt που αφήνουν το παιδί τους να εξερευνήσει τον εαυτό του με τους δικούς του ρυθμούς και τον δικό του τρόπο.

Πηγή

Ακολουθήστε μας στο facebook: