Φωτογράφος απαθανατίζει την εκπληκτική ομορφιά των δαπέδων του Λονδίνου.

11 Ιουλίου, 2016 2:51 ΠΜ
More videos

Αφού ανακάλυψε την καταπληκτική ποικιλία δαπέδων στο Παρίσι, τη Βενετία και τη Βαρκελώνη, ο Σεμπάστιαν Έρας είχε μια νέα ευκαιρία για να ανακαλύψει την υπέροχη ποικιλία των δαπέδων  σε μια ακόμη Ευρωπαϊκή Μητρόπολη.

Τον περασμένο Ιούνιο του τηλεφώνησαν πάλι από το Pixartprinting για να πάει στο Λονδίνο και να φωτογραφίσει τα δάπεδα σε πολλά εμβληματικά μνημεία και φανταστικά εστιατόρια.

Ήταν μια εκπληκτική εβδομάδα όπου ο Σεμπάστιαν Έρας είχε την ευκαιρία να συναντήσει ενδιαφέρον ανθρώπους, όπως τους επηρεάζων τροφίμων Leyla Kazim και Sarka Babicka, την μπλόγκερ σχεδιασμού Geraldine Tan και τον επηρεάζων τρόπου ζωής Tun Shin Chang. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα ψηφιδωτά δάπεδα της Τράπεζας της Αγγλίας, τον τεράστιο σχεδιασμό δαπέδου στο εστιατόριο Bibendum και το δείπνο που απόλαυσα με το Rixartprinting στο εστιατόριο Rok» δηλώνει ο ίδιος ο Σεμπάστιαν Έρας.

«Σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να σας δείξω τα Λονδρέζικα Πατώματα, της τέταρτης και τελευταίας πόλης της σειράς με τα καταπληκτικά δάπεδα που αποτελείται από την εξερεύνηση των πόλεων μέσα από τα πατώματά τους για να δημιουργήσω μια πολύ συγκεκριμένη και δημιουργική φωτογραφική έκθεση. Με αυτές τις φωτογραφίες, το Rixartprinting έχει χτίσει ένα γραφικό χάρτη της πόλης προσφέροντας μια νέα προοπτική για τους επισκέπτες και τους περίεργους ανθρώπους» συμπλήρωσε.

#1 Βασιλικό Κολέγιο Καλών Τεχνών

#2 Καφέ Bloomsbury

#3 Μουσείο Βικτόρια και Άλμπερτ

#4 Μπαρ The Peasant

#5 Εστιατόριο Sketch

#6 Κοινοτικό κέντρο The Green Nunhead

#7 Εστιατόριο Bibendum – Michelin House

#8 Μουσείο Leighton House

#9 Κήποι Stanhope

#10 Εστιατόριο Duck & Waffle

#11 Τράπεζα της Αγγλίας

#12 Κατάστημα Aesop Covent Garden

#13 Ξενώνας Cabana

#14 Εστιατόριο Hispania

#15 Πινακοθήκη Μοντέρνας Τέχνης Τέιτ

Περισσότερες πληροφορίες στο pixartprinting.co.uk και στο Instagram.

Ακολουθήστε μας στο facebook: