Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν

18 Δεκεμβρίου, 2014 8:29 ΜΜ
More videos

Η τελευταία φορά που το κοινό τους είδε ζωντανούς.

Οι παρακάτω εικόνες μπορεί να μην έχουν καλλιτεχνική αξία ως φωτογραφίες, αλλά έχουν οριστεί ως ντοκουμέντα καθώς αποτυπώθηκαν σε αυτές οι στιγμές λίγο πριν οι συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές βρεθούν νεκροί.

Heath Ledger

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (2)

Ένας χαμογελαστός Heath Ledger στο σετ του «Doctor Panassus» λίγο πριν βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2008.

Robin Williams

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (3)

Ο ηθοποιός κοιτάζει χαμηλά κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε με τη σύζυγό του, Susan Schneider. Το συγκεκριμένο καρέ τραβήχτηκε μια ημέρα πριν ο αγαπημένος κωμικός βάλει τέλος στη ζωή του, στις 11 Αυγούστου 2014.

James Dean

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (4)

Το τελευταίο πορτραίτο του James Dean, μπροστά από την Porsche 550 Spyder. Την ίδια ημέρα βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από δυστύχημα με το ακριβό και γρήγορο αυτό αυτοκίνητο.

Marilyn Monroe

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (5)

Η Marilyn Monroe ποζάρει χαρούμενη αγκαλιά με τον αγαπημένο της φίλο, Buddy Greco, μόλις πέντε ημέρες πριν βρεθεί νεκρή, στις 5 Αυγούστου 1962.

Phillip Seymour Hoffman

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (6)

Η μοναχική φιγούρα του ηθοποιού καταγράφηκε καθώς απολάμβανε ένα ποτό σε μπαρ της Ατλάντα, τρεις ημέρες πριν βρεθεί νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών, στις 2 Φεβρουαρίου 2014.

Brittany Murphy

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (7)

Η ηθοποιός ποζάρει στο κόκκινο χαλί την 1η Δεκέμβριου του 2009. Η 32χρονη σταρ πέθανε από καρδιακή ανακοπή δυο εβδομάδες αργότερα.

Paul Walker

Φωτογραφίες-ντοκουμέντα μεγάλων σταρ λίγο πριν πεθάνουν (8)

Ο Paul Walker φωτογραφίζεται στο εσωτερικό της Porsche Carrera GT του φίλου του Roger Rodas, λεπτά πριν το μοιραίο δυστύχημα.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: