Εξαλλος ο Κιμ Γιονγκ Ουν με αστείο βίντεο που τον δείχνει να χορεύει!

21 Ιουλίου, 2014 1:48 ΜΜ
More videos

Οι δικτάτορες δε φαίνεται να έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και φυσικά ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας δε θα αποτελούσε εξαίρεση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν προσπαθεί να πείσει την Κίνα να αποσύρει από τη δημοσιότητα ένα σατιρικό βίντεο που, φτιαγμένο ψηφιακά, τον δείχνει να χορεύει, να κάνει μπαλέτο και να τρέχει στα χωράφια πιασμένος χέρι-χέρι με τον Οσάμα μπιν Λάντεν, ενώ σε πολλές στιγμές τρώει κλωτσιές από τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα.


Οι αξιωματούχοι της Βόρειας Κορέας αναφέρουν πως το συγκεκριμένο βίντεο «υπονομεύει σοβαρά την αξιοπρέπεια και το κύρος του Κιμ Γιονγκ Ουν» γράφει η εφημερίδα της Νότιας Κορέας Chosun Ilbun.

Φυσικά, η Κίνα δεν είναι σε θέση να βοηθήσει, διότι ότι «ανεβαίνει» στο ίντερνετ, μένει για πάντα στο ίντερνετ. Και μάλλον ο Κιμ δε φαίνεται να γνωρίζει το άρθρο 19 του διαδικτύου: όσο περισσότερο το μισείς, τόσο πιο ισχυρό και δημοφιλές γίνεται.

Δεν έιναι όμως η πρώτη φορά που η Πιονγκγιανγκ βάλλεται ενάντια σε βίντεο. Το έθνος πρόσφατα απείλησε με «αποφασιστική και ανελέητη απάντηση» αν βγει στους κινηματογράφους η ταινία των Seth Rogan / James Franco, «Η Συνέντευξη».

Πηγή: Huffington Post

Ακολουθήστε μας στο facebook: