Εύβοια: Έπαθε σοκ όταν είδε πόσα χρήματα υπήρχαν στον τραπεζικό του λογαριασμό!

30 Ιουλίου, 2014 12:44 ΜΜ
More videos

Ο κρύος ιδρώτας και οι εξηγήσεις των αρμοδίων!

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας 40χρονος που πήγε να σηκώσει χρήματα από ΑΤΜ της περιοχής του – Τα όσα ακολούθησαν δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ…

Ο 40χρονος επιχειρηματίας πήγε να τραβήξει χρήματα από ΑΤΜ και έπαθε σοκ, μόλις ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας, ότι η εφορία μπήκε στους λογαριασμούς του και έκανε αυτόματη αποπληρωμή λόγω χρεών προς το δημόσιο.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας που διατηρεί εμπορικό κατάστημα στη Δροσιά, είχε οφειλές προς την ΔΟΥ Χαλκίδας, περίπου 17.000 ευρώ από μη καταβολή ΦΠΑ, που είχε ως επακόλουθο την κατάσχεση συνολικού ποσού 1.500 ευρώ από τους τρεις λογαριασμούς της επιχείρησης.
Αφού ενημερώθηκε από τους υπαλλήλους της τράπεζας για τα κακά μαντάτα, πήγε πανικόβλητος στην εφορία και ισχυρίστηκε ότι υπήρχε αντικειμενική αδυναμία και τα χρήματα αυτά τα είχε για μία ώρα ανάγκης. Μάλιστα επέμεινε ότι έχει μπει σε ρύθμιση και ότι το ΦΠΑ που χρωστάει δεν τον έχει εισπράξει ακόμα.

Η υπόθεση προκαλεί πολλές συζητήσεις στην τοπική κοινωνία, με την εφορία να υπόσχεται στον 40χρονο ότι θα μελετήσει το θέμα του και θα τον ενημερώσει…

Πηγή: eviazoom

Ακολουθήστε μας στο facebook: