Έτσι κλέβουν μια επιχείρηση με υπερσύγχρονα μέσα ασφαλείας σπείρες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα! (βίντεο)

27 Σεπτεμβρίου, 2014 9:59 ΜΜ
More videos

Μέσα στα δεκάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι ελληνικές επιχειρήσεις, ένα μεγάλο αγκάθι γι’ αυτές είναι και το πρόβλημα των κλεφτών, που καταφέρνουν να “μπουκάρουν” και να κλέψουν επιχειρήσεις με ,υπερσύγχρονα μέτρα ασφαλείας μέσα σε 10 δευτερόλεπτα.

Δείτε ένα βίντεο που μας έστειλε αναγνώστης του tromaktiko από διάρρηξη που έγινε χθες τα ξημερώματα στην Αθήνα από σπείρα Ρομά, οι οποίοι κυριολεκτικά ανενόχλητοι, σε κεντρική Λεωφόρο με μεγάλη ροή διερχόμενων αυτοκινήτων κατάφεραν να κλέψουν την ταμειακή μηχανή μέσα σε δέκα (!) δευτερόλεπτα.

Το αστείο της υπόθεσης, όπως μας τονίζει χαρακτηριστικά ο αναγνώστης μας, είναι πως η Εφορία θα “τιμωρήσει” τον επιχειρηματία με πρόστιμο 1000 ευρώ επειδή του…έκλεψαν την ταμειακή μηχανή! Καλείται λοιπόν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας να πληρώσει την ζημιά της πόρτας (περίπου 500 ευρώ), την απώλεια της ταμειακής (αξίας 500 ευρώ), τα κλεμμένα χρήματα που υπήρχαν μέσα στο ταμείο σε κέρματα (350 ευρώ) και ένα “χαράτσι” στην Εφορία επειδή άφησε τους κλέφτες να μπουν στην επιχείρησή του με το συμβολικό ποσό των…1000 ευρώ!

Σύμφωνα με τον αναγνώστη απαγορεύεται ρητώς να απομακρύνεται η ταμειακή κάθε βράδυ για ασφάλεια από τον επιχειρηματία διότι θεωρείται ΠΑΡΑΝΟΜΟ! Πιάσε το αυγό και κούρευτο με λίγα λόγια.

Δείτε το βίντεο ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που μας έστειλε πιο κάτω:

Πηγή: tromaktiko.blogspot.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: