Έστειλε μεθυσμένο μήνυμα στον καθηγητή του. Δείτε τι του απάντησε εκείνος!

Αύγουστος 10, 2015 8:32 ΜΜ
More videos

Να γιατί δεν είναι καλό να στέλνουμε μηνύματα και emails προς οποιονδήποτε όταν είμαστε μεθυσμένοι.

Ο Patrick, ένας μαθητής, έστειλε το εξής μήνυμα στον καθηγητή του, τον κύριο Martin.

“Κύριε Martin, θέλω να σας πω ότι είστε φοβερός (σε ευγενική και ελεύθερη μετάφραση) και λυπάμαι που είστε φαλακρός. LOL. Αν θέλετε μπορώ να σας συστείσω μια κοπέλα που μπορεί να σας βοηθήσει να βγάλετε ξανά μαλλιά, ώστε να μπορείτε να ρίχνετε τις γυναίκες (σε ελεύθερη μετάφραση πάλι). Θα ήθελα επίσης να σας ζητήσω μια επέκταση της προθεσμίας για την παράδοση της εργασίας μου. Είμαι εντελώς τύφλα απόψε και θα “ξερνάω” όλο το βράδυ και το πρωί.”

Τα υπόλοιπα δεν βγάζουν πολύ νόημα, αλλά από ότι καταλαβαίνουμε είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι αύριο στο σχολείο ο Patrick!

84690034

Η απάντηση όμως του καθηγητή είναι όλα τα λεφτά! Όχι μόνο του απαντάει αλλά φροντίζει να απαντήσει και με χιούμορ!

“Patrick. Φαίνεται ότι περνάς καλά απόψε. Θα μεταφέρω την προθεσμία για την εργασία σου μέχρι την Τετάρτη στις 11:50μμ. Θα πρέπει να την καταθέσεις στο turnitin.com. Μπορείς να δεις στις σημειώσεις μου για τη διαδικασία καταχώρησης της εργασίας.

Σε ευχαριστώ που ανησυχείς για το φαλακρό μου κεφάλι. Της γυναίκας μου της αρέσει βέβαια, αλλά και πάλι δεν πληρώνομαι αρκετά ώστε να μπορώ να κάνω εμφύτευση μαλλιών.

Επιπλέον, για πες μου, τι έπινες χτες βράδυ; Την επόμενη φορά που θα μου στείλεις email, θα ήθελα να το διαβάσω μαζί με ένα μπουκάλι από αυτό που ήπιες, ώστε να μην θυμάμαι οτιδήποτε μου πεις!”

84690035

Ακολουθήστε μας στο facebook: