Έρχεται το κοινωνικό δίκτυο των Ελλήνων! #Είμαι Έλληνας

11 Σεπτεμβρίου, 2015 9:19 ΜΜ
More videos

Μια κοινωνικο-πολιτισμική πύλη δημιουργημένη από Έλληνες, αλλά και για όλους τους Φιλέλληνες μοιράζονται την αγάπη για την Ελλάδα, την μητέρα της Δημοκρατίας, της Φιλοσοφίας και του Πολιτισμού.

Πρόκειται για το yagrek.ru, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο, απευθυνόμενο σε όλους τους Έλληνες του κόσμου αλλά και τους Φιλέλληνες. Μια προσπάθεια που μας έρχεται από Έλληνες της Ρωσίας, με σκοπό να βοηθήσουν τη χώρα και να ενώσουν όλους όσους αγαπούν αυτόν τον ευλογημένο τόπο.

Οι ιδρυτές συλλέγουν πόρους με τη βοήθεια του crowdfunding. Βοηθήστε και εσείς στο έργο τους, εδώ.

Λίγα λόγια για την καμπάνια

“Όσα γνωρίζουμε για τα κοινωνικά δίκτυα αφορούν στον ρόλο που παίζουν στις ζωές των ανθρώπων και το πόσο δημοφιλή είναι. Το Κοινωνικο Δίκτυο – ένα εξαιρετικό εργαλείο επικοινωνίας, για προσωπικές επαφές και ανταλλαγή πληροφοριών που κυρίως όμως χρησιμοποιείται για λόγους ψυχαγωγίας. Αυτός είναι και ο τρόπος που αντιλαμβανόμασταν στο παρελθόν αυτές τις υπηρεσίες, και σίγουρα κάποιες φορές τα κοινωνικά δίκτυα ταιριάζουν απόλυτα με αυτή την περιγραφή. Πρόσφατα όμως, για να μπορέσουν να αντικαταστήσουν τα κλασσικά κοινωνικά δίκτυα, εμφανίστηκαν τα Θεματικά Δίκτυα, με διαφορετική αντίληψη και κατεύθυνση ανάπτυξης.

Η διαδικτυακή μας πύλη φιλοδοξεί θα παρέχει νέες δυνατότητες σε ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα. Πιστεύουμε ότι η διαδικτυακή μας πύλη θα είναι μια πηγή κοινής ωφέλειας και ότι θα ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια γροθιά.”

Το νέο κοινωνικό δίκτυο για Έλληνες και Φιλέλληνες, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 25 Οκτωβρίου 2015. 

Ακολουθήστε μας στο facebook: