Έπιασε το αγόρι της να την απατά και πήρε την τέλεια εκδίκηση

21 Αυγούστου, 2015 6:06 ΜΜ
More videos

Σε κανέναν δεν αρέσει να τον απατούν, όμως όλοι τρελαίνονται για μια καλή ιστορία εκδίκησης. Το να ανακαλύπτεις πως το πρόσωπο που αγαπάς σε έχει απατήσει, βγάζει στην επιφάνεια συναισθήματα που δεν ήξερες καν πως υπήρχαν μέσα σου. Αυτά τα συναισθήματα μπορούν να σε οδηγήσουν στο να κάνεις πράγματα γεμάτα με πάθος.

Ορισμένες φορές αυτά τα πράγματα είναι όμορφα, όμως τις περισσότερες φορές, ας το παραδεχτούμε, είναι εντελώς τρελά. Κάποιος λόγος θα υπήρχε που ο Άγγλος συγγραφές William Congreve έγραψε τη φράση, «Οι ουρανοί δεν έχουν γνωρίσει μεγαλύτερη μανία από την αγάπη που μετατράπηκε σε μίσος, ούτε η κόλαση οργή παρόμοια μ’ αυτή της περιφρονημένης γυναίκας.»

Μια έξυπνη γυναίκα, από την άλλη, μπορεί να διοχετεύσει ήρεμα αυτή την οργή και να καταλήξει με μια λαμπρή ιδέα που θα της δώσει τελικά αυτό που επιθυμεί. Για παράδειγμα, η γυναίκα που θα γνωρίσουμε ανακάλυψε πως ο παιχνιδιάρης φίλος της την απάτησε και έτσι, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα τελευταίο τολμηρό παιχνίδι για να ολοκληρώσει με αυτό την σχέση τους. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού είναι πολύ διασκεδαστική, για αυτήν τουλάχιστον…

Student's finger on trackpad of computer.

Μια ημέρα ένα καλό κορίτσι κοίταξε πολύ αθώα το ανοιχτό laptop του αγοριού της. Αυτό που είδε στην οθόνη ήταν απόδειξη πως αυτός την είχε απατήσει.

Αντί όμως να γίνει έξαλλη, μάζεψε πολύ ήρεμα τα πράγματά του, κάθισε κάτω και του έγραψε ένα γράμμα:

«Γεια σου, γλυκέ μου! Μάντεψε ποιος άφησε το Facebook του ανοιχτό στον υπολογιστή ΚΑΙ έλαβε ένα μήνυμα από την Kelsi; Ναι! Εσύ!»

Pack Em Up Pack Em In

«Όμως μην ανησυχείς, δεν έσπασα τίποτα. Βασικά, ήμουν αρκετά ευγενική για να πακετάρω  τα πράγματά σου!

Και ακόμη επινόησα ένα πολύ πετυχημένο παιχνίδι, μιας και γνωρίζω πως σου αρέσει να ψάχνεις για πράγματα (όπως άλλα κορίτσια!). Εδώ θα βρεις τα πράγματά σου!

328

Τα ρούχα σου βρίσκονται εκεί που γνωριστήκαμε για πρώτη φορά!

Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σου είναι εκεί που φιληθήκαμε για πρώτη φορά!

Το laptop σου είναι εκεί που αγοράσαμε το πρώτο μας ηλεκτρονικό παιχνίδι παρέα!

Η τηλεόρασή σου είναι εκεί που πήγαμε «ολοκληρωτικά».

Όλα τα άλλα, συμπεριλαμβανομένων και των φωτογραφιών των δυο τελευταίων ετών της ζωής μας, είναι ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ KELSI!»

«Καλή διασκέδαση! Α, και μιας και δεν έσπασα ή κατέστρεψα κάτι, δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως κάποιος άλλος δεν θα τα βρει! Καλό κυνήγι!»

Και αυτό είναι το αυθεντικό γράμμα, αν θέλετε να του ρίξετε μια ματιά:

imgur-600x616

Ακολουθήστε μας στο facebook: