Ένας δικηγόρος παίρνει αυτό που του αξίζει όταν καταθέτει μια ύπουλη μήνυση

17 Αυγούστου, 2015 5:31 ΜΜ
More videos

Υπάρχουν πολλοί καλοί άνθρωποι στον κόσμο. Όμως, για κάθε έναν κάλο άνθρωπο εκεί έξω, υπάρχει αντίστοιχα και ένας κακός.

Αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κακών ανθρώπων, είναι πονηροί και προσπαθούν να βρουν τρόπους  για να εκμεταλλευτούν τον συνάνθρωπό τους. Ορισμένες φορές μάλιστα, βρίσκουν πολλούς τρόπους για να λειτουργήσουν τα πονηρά σχέδια τους.

Burning cigar with smoke on old humidor

Επειδή όμως το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται, ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται και άλλες πολλές ανάλογες παροιμίες…  Έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον όταν στο τέλος παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Ειδικά όταν την πατάνε από τον άνθρωπο που πήγαν να εκμεταλλευτούν! Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους ιστορίες, σας έχουμε μια πολύ καλή σήμερα.

Παρακαλούμε κοινοποιήστε την αν το τέλος της σας ικανοποίησε όσο κι εμάς!

«Ένας δικηγόρος, από τη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, αγόρασε ένα κουτί με πολύ σπάνια και ακριβά πούρα και στη συνέχεια τα ασφάλισε σε περίπτωση πυρκαγιάς, μαζί με άλλα πράγματα.»

Young businessman smoking a cigar

«Μέσα σε ένα μήνα, έχοντας καπνίσει ολόκληρο το απόθεμα  των πούρων του και χωρίς να έχει κάνει ακόμη την πρώτη πληρωμή της ασφάλειας του, ο δικηγόρος κατέθεσε αγωγή κατά της ασφαλιστικής εταιρείας.

Στην αγωγή του, ο δικηγόρος δήλωσε πως τα πούρα του χάθηκαν σε «μια σειρά μικρών φωτιών.»

Η ασφαλιστική, όπως ήταν λογικό, αρνήθηκε να πληρώσει, επικαλούμενη τον προφανή λόγο: ο άντρας είχε καταναλώσει τα πούρα του με τον κανονικό τρόπο.»

Ο δικηγόρος κατέθεσε μήνυση και κέρδισε! Κατά την ανακοίνωση της απόφασης, ο δικαστής συμφώνησε με την ασφαλιστική εταιρεία πως η κατηγορία ήταν επιπόλαιη.

Judge Holding Mallet

Ωστόσο, δήλωσε πως ο δικηγόρος κατείχε το ασφαλιστήριο της εταιρείας στο οποίο αυτή είχε εγγυηθεί πως τα πούρα ήταν ασφαλισμένα σε περίπτωση φωτιάς, χωρίς να διευκρινίζεται τι θεωρείται ως «μη αποδεκτή» φωτιά. Οπότε ήταν υποχρεωμένη η ασφαλιστική εταιρεία να τον πληρώσει!

Αντί να υπομείνει μια χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία έφεσης, η ασφαλιστική εταιρεία δέχτηκε την απόφαση και πλήρωσε $15,000 στον δικηγόρο για την απώλεια των σπάνιων πούρων του που χάθηκαν στις φωτιές.

Behind Bars

«Μόλις όμως ο δικηγόρος εξαργύρωσε την επιταγή και μετά από καταγγελία της ασφαλιστικής εταιρείας, τον συνέλαβαν για 24 κατηγορίες εμπρησμού!

Με τη δική του ασφαλιστική αξίωση και μαρτυρίες από την προηγούμενη υπόθεση να χρησιμοποιούνται εναντίων του, ο δικηγόρος κατηγορήθηκε για εκ προθέσεως καύση ασφαλισμένης ιδιοκτησίας και καταδικάστηκε σε 24 μήνες φυλάκιση και πρόστιμο $24,000.

Ακολουθήστε μας στο facebook: