Ένα τρίχρονο κοριτσάκι βοηθά την μητέρα του να γεννήσει. Αυτό που είπε θα σας αφήσει άναυδους

29 Αυγούστου, 2015 4:05 ΜΜ
More videos

Τα παιδιά λένε τα πιο απίθανα πράγματα. Αν προσθέσουμε και την αχαλίνωτη φαντασία που τα χαρακτηρίζει,τότε δεν πρέπει να απορούμε με τα λεγόμενά τους. Η φαντασία τους  είναι  τόσο πολύ ζωντανή που πραγματικά αυτά πιστεύουν σε αόρατους φίλους, σε τέρατα κάτω από το κρεβάτι και σε νεράιδες που ανταλλάσσουν δόντια με χρήματα.

Οι ατάκες που λένε μερικές φορές είναι τόσο παράξενες αλλά και ξεκαρδιστικές και προσφέρουν σε εμάς τους ενήλικες μια άλλη προοπτική πάνω σε θέματα που θεωρούνται μόνο για μεγάλους,όπως ο γάμος ή ο  έρωτας.

Ωστόσο, σε αυτήν εδώ την ιστορία, το μικρό κορίτσι ασχολείται με ένα σοβαρό θέμα, την γέννηση και προκαλεί τόσο γέλιο. Η άποψή της για το θέμα είναι τόσο αθώα αλλά και αστεία.

Λόγω ηλεκτρικής διακοπής, μόνο ένας τραυματιοφορέας απάντησε στην κλήση. Το σπίτι ήταν μέσα στο σκοτάδι και ο άνδρας ζήτησε από την Kathleen, ένα τρίχρονο κορίτσι να κρατήσει το φως πάνω από την μητέρα της για να βλέπει ενώ αυτός την βοηθούσε να ξεγεννήσει.

ThinkstockPhotos-179268840-600x400

Πολύ υπάκουα η Kathleen έκανε ότι της ζητήθηκε. Η μητέρα της Heidi, έσπρωχνε και έσπρωχνε, μέχρι που τελικά γέννησε τον Connor.

Ο τραυματιοφορέας τον σήκωσε ψηλά και τον χτύπησε ελαφρά στα οπίσθια. Ο Connor άρχισε να κλαίει.

New baby just coming into the world

Ο τραυματιοφορέας ευχαρίστησε την Kathleen με τα τεράστια μάτια, και την ρώτησε τι γνώμη είχε για όλα αυτά που είδε. Η Kathleen απάντησε γρήγορα…

‘Δεν έπρεπε αυτός να χωθεί εκεί μέσα. Ρίξε του μια ξυλιά στον ποπό πάλι.’

ThinkstockPhotos-483138927-600x397

Εσείς τι νομίζετε για αυτό το μικρό κοριτσάκι;

Ακολουθήστε μας στο facebook: