Ένα παρκάρισμα για Όσκαρ στο Χαλάνδρι!

10 Αυγούστου, 2015 1:58 ΠΜ
More videos

Έχουμε δει ευφάνταστους τρόπους να αφήνει κανείς το αυτοκίνητό του σε όποιο σημείον τον εξυπηρετεί καλύτερα, όμως αυτό ίσως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Το βραβείο οδηγικής “γαϊδουριάς” απονέμεται στον οδηγό του λευκού αυτού αυτοκινήτου σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου

Είναι πια παλιό αστείο στην ελληνική πραγματικότητα, ο τρόπος με τον οποίο οδηγούμε, ειδικά στην πόλη και αυτή η παθολογική μας σχέση με το αυτοκίνητο, το οποίο δεν αποχωριζόμαστε ακόμη και όταν πρόκειται να διανύσουμε μόλις λίγα μέτρα για τσιγάρα ή κάτι στα γρήγορα από το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.

Και ας ξέρουμε πως θα μας πάρει διπλάσιο χρόνο τελικά, αφού κάτι το φανάρι, μια αναπάντεχη κίνηση στο δρόμο ή η αδυναμία να βρούμε θέση για πάρκινγκ θα κάνει την έξοδο για το περίπτερο σωστό ταξίδι.

Ο οδηγός ή η οδηγός της φωτογραφίας, που ανήρτησε το myxalandri.gr, πήγε παρόλα αυτά την οδηγική αναισθησία σε άλλα επίπεδα. Πήρε το ΙΧ του και φρόντισε να το παρκάρει όσο πιο κοντά μπορούσε στον προορισμό του.

Τι κι αν αυτό σήμαινε πως έκλεινε την οδό Ανδρέα Παπανδρέου στο Χαλάνδρι ή είχε ανεβάσει το μισό όχημα στο πεζοδρόμιο μπλοκάροντας παράλληλα και τη διέλευση των πεζών; Αρκεί να κάνει τη δουλειά του.

Για κακή του τύχη όμως, στον μισοκλεισμένο από το αριστοτεχνικό του παρκάρισμα δρόμο, έπρεπε να περάσει το διερχόμενο τρόλεϊ, κάτι που φυσικά ήταν αδύνατο.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε πως ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους επιβάτες του τρόλεϊ  και τον οδηγό παγιδευμένους στη μέση του δρόμου και δεκάδες πολίτες να συγκεντρώνονται αγανακτισμένοι στο σημείο.

Δεν θέλουμε να ξέρουμε πως υποδέχτηκαν τον οδηγό που ελπίζουμε να πήρε χαμπάρι σύντομα το χάος που δημιούργησε.

Πηγή. myxalandri.gr

Ακολουθήστε μας στο facebook: