Ένα παλιό νυφικό έκρυβε μέσα του ένα συγκινητικό σημείωμα που προκάλεσε δάκρυα. Δείτε τι έγραφε…

June 18, 2015 1:41 AM
More videos

Ηταν μια εντυπωσιακή αλλά συνηθισμένη δωρεά σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα. Οταν όμως είδαν το σημείωμα που έκρυβε το νυφικό, τότε έμειναν άφωνοι!

Πριν από λίγο καιρό, το φιλανθρωπικό κατάστημα του ιδρύματος ανιάτων του St. Gemma’s στην Αγγλία, έλαβε μια ανώνυμη δωρεά: ένα εκπληκτικό φόρεμα – νυφικό με ιβουάρ δαντέλα.

Το κατάστημα δέχεται δωρεές Vintage ρούχων για να βοηθά στη συγκέντρωση χρημάτων για τον ξενώνα φιλοξενίας ασθενών με καρκίνο, αλλά αυτό το φόρεμα, ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Ηταν εμφανές ότι δεν ήταν ένα απλό φόρεμα, αλλά ένα υπέροχο νυφικό.

Στη συνέχεια το κατάστημα δημοσίευσε μια φωτογραφία του φορέματος, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψει τον δωρητή του. Ωστόσο, το φόρεμα αυτό έκρυβε μια συγκινητική έκπληξη.

Με το που ανέβηκε η φωτογραφία του φορέματος στα social media έγινε ανάρπαστο, οι προσφορές έπεσαν βροχή, αλλά όχι μόνο λόγω της μεγαλοπρέπειας αυτού του φορέματος.

Το φόρεμα έγινε viral εξαιτίας ενός συγκλονιστικού σημειώματος που επισυναπτόταν σε αυτό.

Το συγκινητικό σημείωμα

Το σημείωμα έγραφε: «Εύχομαι όποια κυρία πάρει αυτό το φόρεμα να έχει μια ευτυχισμένη ζωή 56 ετών με τον αγαπημένο της, όπως είχα εγώ με την αγαπημένη μου. Ήμουν ένας τυχερός άνδρας που παντρεύτηκα μια υπέροχη γυναίκα».

Σάρωσε στο διαδίκτυο και βγήκε σε δημοπρασία

«Δημοσιεύσαμε αυτό το σημείωμα στους λογαριασμούς μας στα social media γιατί το βρήκαμε υπέροχο, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα πάρει τόσο μεγάλη έκταση» είπε ο εκπρόσωπος του φιλανθρωπικού ιδρύματος στο BuzzFeed News.

«Όταν ξέσπασε φρενίτιδα στα social media, θελήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον δότη και να τον ευχαριστήσουμε αλλά και για να τον ενημερώσουμε για τη καταπληκτική ανταπόκριση που είχε λάβει» πρόσθεσε.

«Υπήρχε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το φόρεμα και για την ιστορία του, που αποφασίσαμε να πουλήσουμε το φόρεμα στο eBay, η τιμή του οποίου είχε φτάσει τις 600 λίρες μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης».

Και χάρη στη δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το κατάστημα ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι κατάφερε να εντοπίσει τον άνθρωπο που δώρισε το φόρεμα και έγραψε το συγκινητικό σημείωμα για τη σύζυγό του.

Mια μεγάλη αγάπη 56 ετών!

Ο άνδρας αυτός είναι 85 ετών, έχει χάσει την αγαπημένη του σύζυγο και δηλώνει πανευτυχής για την τόσο μεγάλη ανταπόκριση που είχε το νυφικό της.

Μετά από τόσα χρόνια, ένιωσε έτοιμος να αποχωριστεί το φόρεμα αυτό και πλέον πιστεύει ότι η μνήμη της συζύγου του θα είναι ζωντανή μέσα από αυτό…

thetoc/daiymail

Ακολουθήστε μας στο facebook: