Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!

19 Αυγούστου, 2015 5:05 ΠΜ
More videos

Υποκινούμενος από το πρόβλημα χώρου στις πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές, ο σχεδιαστής Simon Woodroffe δημιούργησε ένα… πολυμορφικό σπίτι το με την ονομασία YO!.

Είναι μια κατοικία που εξοικονομεί χώρο, χωρίς να θυσιάζει την πολυτέλεια, και προσφέρει καινοτόμες λειτουργίες. Μερικά από αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν: κουζίνα-τσέπη που “διπλώνει” μέσα στους τοίχους, ένα τραπέζι που “κρύβεται” στο πάτωμα και κρυφό αποθηκευτικό χώρο κάτω από το δάπεδο.

tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!Το πιο εντυπωσιακό όμως, που παίρνει την εξοικονόμηση χώρου σε άλλο επίπεδο, είναι ένα αναδιπλούμενο κρεβάτι που κατεβαίνει από την οροφή και καλύπτει τους καναπέδες του σαλονιού.

Το μόλις 40 τετραγωνικών μέτρων YO! Home είναι στη φάση του σχεδιαστικού προτύπου αλλά σύντομα αναμένεται να εφαρμοστεί σε ένα συγκρότημα 24 διαμερισμάτων στο Μάντσεστερ της Αγγλίας.

tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!tilestwra.com - Ένα φανταστικό πολυμορφικό σπίτι που εξοικονομεί χώρο!Πηγή: idesignarch (via)

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: