Είμαι παντρεμένη και ερωτευμένη με άλλη. Να της μιλήσω; Βοηθήστε με!

4 Ιουνίου, 2022 11:12 ΠΜ
More videos

Είμαι παντρεμένη σε έναν ευτυχισμένο γάμο εδώ και 10 χρόνια και με τον άντρα μου είμαστε γονείς μιας υπέροχης κόρης.

Πρόσφατα πήγα ένα ταξίδι με μια ομάδα γυναικών εθελοντών. Αυτό το ταξίδι έμελλε να μου αλλάξει τη ζωή. Ο λόγος; Ερωτεύτηκα μία από τις κοπέλες που συμμετείχαν στην ομάδα.

Δεν μου έχει ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο. Τόσα χρόνια παντρεμένη και με ένα παιδί να νιώσω τέτοιο πάθος και έρωτα για μία γυναίκα που δεν είχα συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου; Δεν ξέρω τι με έπιασε. Δεν μπορώ να το δικαιολογήσω.
Δεν της είπα ποτέ τίποτα. Πιστεύω πως αισθανόταν και εκείνη το ίδιο αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρη. Μπορεί να είχε φίλο αλλά μέσα της πιστεύω ότι με έβλεπε και εκείνη όπως κι εγώ.

Είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον άντρα μου. Ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό να τον απατήσω ούτε με άντρα ούτε με γυναίκα.

Ήθελα πολύ να της μιλήσω, να της πω όλα όσα έκρυβα μέσα μου αλλά ποτέ δεν είχα την ευκαιρία. Ή μάλλον δεν τολμούσα. Φοβόμουν την εξέλιξη. Πλέον το ταξίδι μας για εθελοντικό σκοπό τελείωσε και όλες μας έχουμε γυρίσει στα σπίτια μας. Πίστευα θα την ξεχάσω αλλά δεν μπορώ. Δεν έχω σταματήσει λεπτό να τη σκέφτομαι.

Ένα μέρος μου λέει ότι έστω και αργά πρέπει να της πω όλα όσα νιώθω, ένα άλλο μου μέρος όμως λέει ότι δεν έχει νόημα αφού δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να προκύψει ανάμεσα μας.

Εσείς τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνω; Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να της πω τι νιώθω αλλά φοβάμαι μήπως με μισήσει αν αποκαλύψω τα συναισθήματά μου. Από την άλλη μεριά και να νιώθει το ίδιο τι θα γίνει; Θα χώριζα από τον άντρα μου για να φύγω μαζί της; Δεν υπάρχει περίπτωση.

Νιώθω χάλια και δεν έχω κανέναν που να τον εμπιστεύομαι για να του πω όλα όσα κρύβω μέσα μου. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Από τη μία φοβάμαι, από την άλλη όχι. Από τη μία δειλιάζω, από την άλλη θέλω να τολμήσω. Βοηθήστε με!

Παναγιώτα

Πηγή: singleparent.gr