Δείτε την 6 μηνών φάλαινα Όρκα που έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο με τα κόλπα της!

24 Ιουλίου, 2015 5:07 ΜΜ
More videos

Ο φωτογράφος Clint Rivers δημοσίευσε στο Facebook πριν από μερικές εβδομάδες τη φωτογραφία μιας μικρής φάλαινας Όρκας, μόλις 6 μηνών, η οποία δείχνει με απίστευτη χάρη τις ικανότητές της.

Έκτοτε η φωτογραφία της έχει γίνει viral και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει ερωτευτεί αυτό το πλάσμα.

Γιατί ας το παραδεχτούμε, αν υπάρχει κάτι στον κόσμο που μπορεί να σε εντυπωσιάσει, είναι μια φάλαινα Όρκα.

May I present J50, best of over 60 breaches July 5 2015. J50 Born this January, almost 6 months old. Canon Telephoto Lens, heavy crop.Clint Rivers Showtime Photography with Eagle Wing Whale Watching Tours

Posted by Clint Rivers Showtime Photography on Tuesday, July 7, 2015

Είναι η προσωποποίηση της αθλητικής χάρης.

Είναι το αστέρι του Pacific Whale Watch Association, της ομάδας που έχει ιδρύσει το “Orca preschool”, όπου ζει η J50, μαζί με άλλα τρία μωρά που απειλούνται προς εξαφάνιση.

«Η ενέργεια της είναι εκπληκτική, νομίζω πως δεν διαφέρει από αυτήν έχουν τα μικρά μου παιδιά,» λέει ο Michael Harris, διευθυντικό στέλεχος του PWWA. «Πηδάει συνέχεια στον αέρα και κάνει τα κόλπα της. Φυσικά δεν γνωρίζουμε γιατί ακριβώς το κάνουν αυτό, όμως όταν βλέπεις μια νεαρή Όρκα να κάνει αυτό που κάνει η J50, ξανά και ξανά, και να είναι τόσο παιχνιδιάρικη και στοργική καθώς είναι με τα μέλη της οικογένειάς της, σταματάς για μια στιγμή την κρύα επιστημονική ανάλυση και καταλήγεις πως το κάνει αποκλειστικά και μόνο από χαρά. Είναι πραγματικά απολαυστικό το θέαμα.»


Ναι είναι πραγματικά απολαυστικό να την κοιτάζεις. Ευχόμαστε τα καλύτερα στη μικρή J50 και ελπίζουμε να πηδάει από χαρά και στο μέλλον!

Ακολουθήστε μας στο facebook: