Δείτε τα βίντεο: Η απάντηση του Ψινάκη στην Παπαρήγα

5 Σεπτεμβρίου, 2014 12:07 ΜΜ
More videos

«Αφιερωμένο στην Κα. Παπαρήγα… Μπας και πάψει να αποπροσανατολίζει την Βουλή των Ελλήνων… Αυτά είπα Κυρία μου!»

«Αφιερωμένο στην Κα. Παπαρήγα… Μπας και πάψει να αποπροσανατολίζει την Βουλή των Ελλήνων… Αυτά είπα Κυρία μου!». Με αυτή τη δήλωση απάντησε ο Ηλίας Ψινάκης στην πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

Η πολιτικός που διατηρεί εξοχικό στην περιοχή του Μαραθώνα, από το βήμα της Βουλής σχολιάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει την προηγούμενη ημέρα ο Ηλίας Ψινάκης είπε ότι ο νέος δήμαρχος θα φέρει τους πλούσιους εκεί που δεν υπάρχουν ούτε αποχετεύσεις.

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαραθώνα φαίνεται πως από τις πρώτες μέρες που ανέλαβε καθήκοντα δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και τραβάει την κόντρα με την κ. Παπαρήγα.

Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε στον ιστότοπο του δήμου Μαραθώνα:

«Αφιερωμένο στην Κα. Παπαρήγα… Μπας και πάψει να αποπροσανατολίζει την Βουλή των Ελλήνων… Αυτά είπα Κυρία μου!», δήλωσε ο Ηλίας Ψινάκης.Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε στον ιστότοπο του δήμου Μαραθώνα:

 

Η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας προ ημερών στη Βουλή και εξηγώντας πως το πρόβλημα της ελληνικής κοινωνίας είναι με τους οικονομικούς μετανάστες, είπε πως δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, αν όσοι έρχονταν στην Ελλάδα ήταν πλούσιοι. 

Χαρακτηριστικά είχε πει στον Ηλία Ψινάκη: «Οπως λέει και ο δήμαρχος μας, του Μαραθώνα, θα μας φέρει τους ευυπόληπτους πλούσιους εκεί, που δεν έχουμε ούτε αποχέτευση» και συνέχισε «θα μας φτιάξει μαρίνες, εκεί που έρχεται κάθε λίγο ο «αχόρταγος» και παίρνει τα κατοστάρικα, αυτό είναι ο πολιτισμός»!

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε μας στο facebook: