Δείτε πως λυγίσει ένα iPhone 6 Plus και πως ένα Samsung Galaxy Note 3 (βίντεο)

Σεπ 29, 2014 3:20 ΜΜ
More videos

Η Apple επιμένει ότι το BendGate, δηλαδή το “σκάνδαλο” με το μόνιμο λύγισμα των νέων της κινητών iPhone 6 και iPhone 6 Plus, δεν υφίσταται και το ότι τα κινητά της στραβώνουν μετά από μόνιμη πίεση είναι ψευδές.

“Με κανονική χρήση, το να λυγίσει ένα iPhone δεν είναι κάτι αληθές”, αναφέρει η εταιρεία.

“Τις πρώτες έξι ημέρες που έχουν βγει στην αγορά τα νέα κινητά, συνολικά 9 πελάτες έχουν διαμαρτυρηθεί ότι έχουν «στραβώσει” τα iPhone 6 Plus τους”, υπογραμμίζει η Apple.

Την ίδια ώρα στο YouTube δεκάδες video και ρεπορτάζ υποστηρίζουν (και αποδεικνύουν) ότι το μόνιμο “λύγισμα” των συσκευών της Apple είναι γεγονός.

Έτσι το αμερικανικό μηνιαίο περιοδικό Consumer Reports έκανε το απόλυτο τεστ, όχι μόνο στα iPhone , αλλά και σ’ άλλα κινητά για να δείξει αν στραβώνουν ή όχι και πόση δύναμη χρειάζεται να εξασκηθεί για να συμβεί η αλλίωση του σχήματος των συσκευών.

Στο πείραμα ασκήθηκε όση δύναμη ήταν απαραίτητη σε κάθε συσκευή, διαφόρων εταιρειών, έως εκείνη να λυγίσει. Αποδεικνύεται ότι το iPhone ήταν το πιο ευαίσθητο και χρειάστηκαν 31,75 κιλά για να λυγίσει, όσα κιλά χρειάστηκαν και το HTC.

Στα 40,82 ήταν τα κιλά που χρειάστηκε ένα iPhone 6 Plus για να αρχίσει να λυγίζει ενώ με βάρος 58,97 λύγισαν ένα iPhone 5 και ένα LG G3.

Το Samsung Galaxy Note 3 άντεξε την μεγαλύτερη πίεση αφού χρειάστηκε βάρος 68,03 κιλών για να λυγίσει.

 

Ακολουθήστε μας στο facebook: